Luka će proći bolje kod žirija nego publikeSad mi sve ima smisla oko Džipsija. Reprezentuje dve ugnjetavane manjine u Srbiji, pesma se zove Greh, to mu dobar storyline.
Mislim da će Luku ipak žiri da sroza, mada ko je uopšte u žiriju zna li se?
Sledeće godine na PZE:
Zamisli šta su pomislili za tebe prošle godine kad si se raspao zbog Konstrakte. Dobro da nisu zvali policiju i hitnu.Ljiudi nemojte biti zli,možda vas sada zaista Frajle i Joca čitaju,šta će ljudi pomisliti o Vama,a još bitnije ima da padnu u depru da ih niko ne voli,zatoo hajmoo dajtee malo pozitivee i poruka podrške njimaa,potrudite se makar maloo hajmooo!
Ako je po direktivi onda da. Ako ne, mislim d aće bolje proći kod publike. Dečko je ubedljivo u trendingu ispred ostalih, a i zaboravljamo srpsku glad za ŠOKANTNO FOTO VIDEO. Mislim da on i Džipsi imaju taj edge koji može da aktivira mali do prosečan broj ljudi da se zaista posveti glasanju z anjih, dok bi Zejna i Princ igrali na veći broj ljudi sa manje glasova.Luka će proći bolje kod žirija nego publike
Poenta je malo i da izbacimo frustraciju ovde, a bolje o poznatima koje nećemo upoznati nego između sebe ovde.Ljiudi nemojte biti zli,možda vas sada zaista Frajle i Joca čitaju,šta će ljudi pomisliti o Vama,a još bitnije ima da padnu u depru da ih niko ne voli,zatoo hajmoo dajtee malo pozitivee i poruka podrške njimaa,potrudite se makar maloo hajmooo!
Mislim da Princ i Zejna mogu da dobiju dosta glasova strejt žena, strejt muškaraca i queer muškaraca u zavisnosti od segmenta ispod.Sad kad se raspu glasovi i Roma i gejeva pa pobedi Princ![]()
Ma samo Zejna da popije 2 rakije pred nastup, da se plesacice smenu u plesace koji ce izaci kad se peva onaj back vocal deo i nastup ima da prstiJoš jedan faktor, svako koga Rumba bude navukla da krene da se njiše dok sedi ili u najboljem slučaju krene da pleše, to je siguran glas. Evo gledam reakciju neke Azijatkinje i nekog Evropskog muža i kaže kako ne može mirno da prati da ima potrebu da zapleše.
po direktivi je svake godine, uostalom da nije ne bi bili rezultati pf ovakvi kakvi jesu.Ako je po direktivi onda da. Ako ne, mislim d aće bolje proći kod publike. Dečko je ubedljivo u trendingu ispred ostalih, a i zaboravljamo srpsku glad za ŠOKANTNO FOTO VIDEO. Mislim da on i Džipsi imaju taj edge koji može da aktivira mali do prosečan broj ljudi da se zaista posveti glasanju z anjih, dok bi Zejna i Princ igrali na veći broj ljudi sa manje glasova.
I potencijalno kupljene glasove, ali ko sam ja da špekulišem.
![]()