Pa menjaj avataaaar!MY TOP 5
1. ZEJNA
2. FILIP BALOS
3. HURRICANE ( IZNENADILI)
4. NADIA (IZNENADILA I ONA)
5. GIFT
![]()

Pa menjaj avataaaar!MY TOP 5
1. ZEJNA
2. FILIP BALOS
5. GIFT
![]()
Savo zbog svoje toksicnosti je i ispaoKazu da je među takmicarima mnogo bolja afmosfera nego 22ge i su toksicni ispali u prvom pf. Lol
Savo i ko jos? Lol
Sav je na Blondi, ljubi ga majka.Savo zbog svoje toksicnosti je i ispaosad kad malo bolje razmislim i posle njegovih glupavih izjava i neka je. Moze da se pozdravi sa ESC
Eegor da se vrati natrag u naftalin, stavi bravu i baci ključ.Ove godine smo otkrili Eegora, tome se niko nije nadao
Ja ne znam ko je blondi, ali sam video par gifova i sada mi je malo jasnijeSav je na Blondi, ljubi ga majka.![]()
Pa kad je unuka direktora PGP-a ni ne čudi da je tako.Nadia ima tu energiju klinke iz "stare beogradske porodice"
To u trendingu u Srbiji? Ili jos nekom zemljama. Jer ako je u Srbiji to su potencijalni glasaci.Takođe, u muzičkom trendingu su, pored Luke, i Princ (24. mesto), Filip (29. mesto) i rekapitulacija 1. polufinala (30. mesto).
U opštem trendingu sem Luke i snimka 2. polufinala nema drugih sadržaja sa PzE.
Mora i da nauči da hoda na tankim štiklama, ili da skroz menja tip obućeMa samo Zejna da popije 2 rakije pred nastup, da se plesacice smenu u plesace koji ce izaci kad se peva onaj back vocal deo i nastup ima da prsti
Što je najgore ja sam bio jedan od retkih pri izlasku pesama koji ju je branio, dok je većina ostalih prozivala. Dok nisam čuo live.
Srbija, Srbija. Kad smo kod trendinga, u opštem je samo on a u trendingu za muziku ima nekih promena:To u trendingu u Srbiji? Ili jos nekom zemljama. Jer ako je u Srbiji to su potencijalni glasaci.
Super ti je top5,samo iz top 5 bih izbacio jedinooo Zejnu,Filipa,Hurricane i Gift,a možda i nadju,ostalo se slažem sa tobom 100%.MY TOP 5
1. ZEJNA
2. FILIP BALOS
5. GIFT
![]()