FFM
Ekspert
Mislio sam da pričaš o Džipsiju i kao Da, štikle bi top išle uz neki drugi autfit.Mora i da nauči da hoda na tankim štiklama, ili da skroz menja rip obuće
Mislio sam da pričaš o Džipsiju i kao Da, štikle bi top išle uz neki drugi autfit.Mora i da nauči da hoda na tankim štiklama, ili da skroz menja rip obuće
Princ je moguće naš Marko KoNJ za 2023.godinuSad kad se raspu glasovi i Roma i gejeva pa pobedi Princ![]()
Ja mislim da su mu potrebne drasticne promene. Smanjiti jacinu matrice, vokal jaci. Ideja je interesantna ali raditi na njoj, plesaci su iskreno mediokritetni ili ih ono crevo sputava da igraju te deluju staticno. Kostimi neko rece jeftini, jesu basic, treba novaca za realizaciju. I rezija nastupa mnogo bolja, tipa holivudski sci fi production ali elegantno kao Dunes. Nije neizvodljivo. U Engleskoj bi se dignuo hype. On elokventan, dobro bi se prodavao.Pa kad je unuka direktora PGP-a ni ne čudi da je tako.
Nego, šta mislite koliko su nam veće šanse ako stvarno dođe do promene kriterijuma žirija na ESC? Da li bi na velikoj sceni Luka (uz neki ozbiljan lightshow naravno) bio pri vrhu, ako ne i na njemu?
U IndonezijiTo u trendingu u Srbiji? Ili jos nekom zemljama. Jer ako je u Srbiji to su potencijalni glasaci.
Ahh dobroo ondaa nistaa...U Indoneziji
Reciklažooo moja...Znaci Sanja sa Lukinom pesmom na ESC sledeci put![]()
Bukvalno bih platiooo koliko godda trebaa samo Sanu da ne vidim vise ne na evrovziji NEGO DOSLOVNO NIKADAA VISEE NA TV-U,ne nee i nee! Ni nju ni ovog Adema iz Miligrama,ni Angelinu,DOSTA JE BILOO! Prekrdašili su više sa tim gnjavežimaa,makar Nevena Božović nije na ovom PZE nastupila srećoom..Reciklažooo moja...![]()
Nisu izvodili SENHIT feat. FloRida sinoć u onom intervalu, ZAMERAM...Sve u duhu San Marina![]()
Koju Sanu? Nielsen?Bukvalno bih platiooo koliko godda trebaa samo Sanu da ne vidim vise ne na evrovziji NEGO DOSLOVNO NIKADAA VISEE NA TV-U,ne nee i nee! Ni nju ni ovog Adema iz Miligrama,ni Angelinu,DOSTA JE BILOO! Prekrdašili su više sa tim gnjavežimaa,makar Nevena Božović nije na ovom PZE nastupila srećoom..
Odkad ti navijas za Stefana,zar nisi imala neku drugu fotku do skoro na profilnoj haha?? Odkud sad StefaaReciklažooo moja...![]()