Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Pa kad je unuka direktora PGP-a ni ne čudi da je tako.

Nego, šta mislite koliko su nam veće šanse ako stvarno dođe do promene kriterijuma žirija na ESC? Da li bi na velikoj sceni Luka (uz neki ozbiljan lightshow naravno) bio pri vrhu, ako ne i na njemu?
Ja mislim da su mu potrebne drasticne promene. Smanjiti jacinu matrice, vokal jaci. Ideja je interesantna ali raditi na njoj, plesaci su iskreno mediokritetni ili ih ono crevo sputava da igraju te deluju staticno. Kostimi neko rece jeftini, jesu basic, treba novaca za realizaciju. I rezija nastupa mnogo bolja, tipa holivudski sci fi production ali elegantno kao Dunes. Nije neizvodljivo. U Engleskoj bi se dignuo hype. On elokventan, dobro bi se prodavao.

• Like
Reactions: FFM
U Indoneziji
Ahh dobroo ondaa nistaa...
Ima li ko od vas da misli da je moguce da sutra za verovatno šok svih pobedi neko od ove dvojke Nadja,ESP,Dzipsii,ili definitivno pobedjuju Luke ili Balos i to je tako..??

Reciklažooo moja... ❤️😍
Bukvalno bih platiooo koliko godda trebaa samo Sanu da ne vidim vise ne na evrovziji NEGO DOSLOVNO NIKADAA VISEE NA TV-U,ne nee i nee! Ni nju ni ovog Adema iz Miligrama,ni Angelinu,DOSTA JE BILOO! Prekrdašili su više sa tim gnjavežimaa,makar Nevena Božović nije na ovom PZE nastupila srećoom..

Bane i Vince su mi super background muzika dok radim. I onda kada ovaj skine košulju pogledam video na kratko i onda se opet vratim poslu.

Bukvalno bih platiooo koliko godda trebaa samo Sanu da ne vidim vise ne na evrovziji NEGO DOSLOVNO NIKADAA VISEE NA TV-U,ne nee i nee! Ni nju ni ovog Adema iz Miligrama,ni Angelinu,DOSTA JE BILOO! Prekrdašili su više sa tim gnjavežimaa,makar Nevena Božović nije na ovom PZE nastupila srećoom..
Koju Sanu? Nielsen?

Back