Sve mi vuce ka tome, i YT pregledi i ziri i portali (a i RTS) Mislim da ce imati dovoljno glasova vise od Dzipsija Filipa i Luke koji ce te iste glasove podeliti na tri delaIsto...
Na Pinku uopšte ne spominju Luku,samo govore za Princa da je favorit.
Ne zna se sta je gore…@Zejna mother spasi nas od Princa, ako ne Luka onda ti![]()
To nije mučenje, već inspiracija. Krije se mnoštvo simbola, pa kako ih ko prepoznaMalopre u troli neki lik gledao Eegorov nastup. Koliko ljudi vole da muce sebe to je cudo jedno.
Mnogo ce taj dogurati u zivotu ako bude pronalazio inspiraciju u "onome"To nije mučenje, već inspiracija. Krije se mnoštvo simbola, pa kako ih ko prepozna![]()
Meni je top da kostim ostane ovakav upravo iz razloga koje si navela.Ali ljudi koji u komentarima priželjkuju tamniji kostim Luki, jer im više ide uz pesmu...
Em ne ide uz koncept "malog, običnog" čoveka u borbi protiv svetskog zla...
Em se na sceni (koja zbog atmosfere mora da bude mračna) ne bi video uopšte...
Luka ima 70 hiljada pregleda više od Princeze...Sve mi vuce ka tome, i YT pregledi i ziri i portali (a i RTS) Mislim da ce imati dovoljno glasova vise od Dzipsija Filipa i Luke koji ce te iste glasove podeliti na tri dela
Ljudska potreba da nesto krajnje predvidivo naprave uzbudljivim.Ja vas molim da mi objasnite šta vam tačno govori da će Habibi Princ da pobedi?
Dokle vise ti i ta SashkaLjudska potreba da nesto krajnje predvidivo naprave uzbudljivim.
Kao kad su se ljudi lozili da ce Sasa Janković pobediti na izborima lol
Sasa Janković predsednički izbori hahahaDokle vise ti i ta Sashka![]()