Bice visoko ali je ne vidim kao pobednicu.Meni se ceo dan po glavi provlači ideja da pobeđuje Nađa
Revijalni deo bice posvecen Korneliju Kovacu, voditelji ce isto imati performans, to je ono sto se videlo iz isecaka. Mozda bude jos nesto.Šta (i ko) se peva u revijalnom delu večeras?
Shy, rode, Shy...I ja mislim da postoji mogućnost da neko apsolutno random pobedi...
Ako moze Shy![]()
Ja i dalje mislim da su Nađa i Boris Subotić viđeni za visoko kod žirija...
A i ESC žiri vidim kako njih potencijalno glasa..samo bi velika prednost bila na engleskom..
Oba vokala nisu razočarala (definitivno), pa ni sami nastupi...
Haha pa znam,to bi morao potpuno novi tekst naravno...Najbolje da bude na engleskom pa da Nađina pesma izgubi draž, a Boris da peva This number is unavailableeee
Ovako se nešto i lani dešavalo ne mogu da se setim za koga, kad jedan ispande, drugi upadne, a trebalo je oba da budu tu...Hurikane upale u trending za muziku na #9, Zejna ispala iz trendinga.
Naša dijaspora je jednim značajnim delom drugosrbijanska, među ljudima koji su emigrirali od '90.-ih naovamo.Ma ni televote mi nije siguran, kad se uvredi dijaspora zbog pesme. Kao Grcka prosle godine, verujem da su Grci bili wtf necemo da glasamo.
Mrmi, jel si ti Senhit ili Serhat?Bend Piqued Jacks..![]()
Jooj ima ali Bogaimi i sama znaš u Italiji konkretno - Vićenca, Trst, Udine lolNaša dijaspora je jednim značajnim delom drugosrbijanska, među ljudima koji su emigrirali od '90.-ih naovamo.
Nisam sigurna da grčka dijaspora ima toliki udeo "drugogrka"...
ono što je zanimljivo da je recimo Bugarska i Rumunska dijaspora mahom "drugobugarska" i "drugorumunska", dok je EXYU i albanska skoro po pravilo nacionalistička (pogotovu ova druga).Naša dijaspora je jednim značajnim delom drugosrbijanska, među ljudima koji su emigrirali od '90.-ih naovamo.
Nisam sigurna da grčka dijaspora ima toliki udeo "drugogrka"...
Ahaha, iako obožavam i jedno i drugo, stanje mog duha je zapravo jedna i jedina Valentina..Mrmi, jel si ti Senhit ili Serhat?
Hurricane i Andrija Jo.Ovako se nešto i lani dešavalo ne mogu da se setim za koga, kad jedan ispande, drugi upadne, a trebalo je oba da budu tu...