Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Interesuje me biznis plan struke za slučaj da pobede Black ili Balos?
Menjamo sve iz korena ili nešto zadržavamo od ovih nastupa?

Po meni bi trebalo tehnički usavršiti nastupe, a pogotovo režiju i kadriranje. I Baloš i Blek će sigurno mnogo više doći do izražaja na velikoj sceni, sa normalnom produkcijom.

Meni je žao Hurricane. Oni grozni kostimi su uništili sve....

A generalno su dobre uživo. I pozadina je sem Hurrilanda super. Sve mi je ok dok ne gledam u ono što su obukle i plesače. Plavušica kida harizmom. A i glasom bogami...

Moji favoriti: Nadja, Stefan Shy, Boris

Ne bih imao ništa protiv da odu Luke Black ili Filip.

Ne dao Bog nikome: Hurricane, Zejna, Princ, Duo Grand.

Ostali su nebitni. Nadam se da medju njima neće biti neprijatnih iznenađenja ili nekog RTS-ovog muljanja sa žirijom

• Wow
Reactions: Mrm
Interesuje me biznis plan struke za slučaj da pobede Black ili Balos?
Menjamo sve iz korena ili nešto zadržavamo od ovih nastupa?
Balošev nastup samo malo ušminkati u smislu da se iskoriste mogućnosti velike scene.
Luka treba mijenjati početak, zadnji dio je top.

RTS da mulja žiri? Ma taman posla!
giphy.gif

Na velikoj sceni to može izgledati još moćnije, kao i kod Luke. Do večeras ću valjda odlučiti za koga glasam. :D

Ovde je do prošle godine jedan sms glas bio 1 evro, ali očekujem da sad poskupi (kao i sve ostalo)...
Ne secam se tacno koliko je bio jedan SMS ali sam glasao sa dva broja po 10 SMS-ova za Konstraktu, par glasova za Chanel i Ochmana 🤭

Ovo je Lukin vrhunac i jedina sansa, a ujedno i najkonkurentnija pesma pa bih voleo videti njega na ESC. Nastup je vec druga prica, tu bi se svasta moglo reci.
Dodaj samo i sliku srpskog green rooma u kome sede Ahmed i Comanavago, koji takođe deluje kao jedan zanimljiv tip.

Retvitovao je ovo posle prvog polufinala:

To je ovaj dugokosi:

Primitivci na aparatima :LOL:

Meni su Filip gay i Luke gay ista kategorija. Isto i Dzipsii/Filari, sva četvorica. 😂

Back