Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

U svakom slučaju treba biti dosledan. Ako si već izrekao tako nešto, ostani pri tom stavu, a ne da posle ližeš ono što si pljuvao. Meni su takve osobe teške ljige.

Samo budite dosledni i vi ako očekujete doslednost od izvođača u izjavama. Znači ili razdvajate umetnost od umetnika ili ne. Trećeg bukvalno nema.

uskoro će i drugi forumaši, ja samo čekam :)
Bice drame veceras sigurno

Excited Feed Me GIF by Faja Lobi

Propagande antikampanje utemeljene na hipokriziji umesto ljubavi strah u nama zivi

Moj stav je da mi je ličnost nebitna jer ovo stvarno nije rijaliti. Ne bih slušao njegovu muziku godinama da mi smeta njegova ličnost. Ali razumem da postoje ljudi koji to ne mogu da razdvoje, pa im se gade i pesme.

Ja isto ne volim nadmene osobe ali taj osjećaj držim u realnom životu. Da po tome sudim Princ i Luka bi mi bili u istom košu. I baš me briga kakav je ko kao čovjek u kontekstu pjevanja na Evroviziji.
Meni ubedljivo,ali ubedljivo kao najgora osoba PZE23 deluje Filari,možda grešim,ali njemu nekako na licu kada ga vidiš piše: "Ja sam nevidjena i velika zvezda,a vi ste samo mali obični smrtnici!

Pa dosta nas Konstrakta nije bila favorit prošle godine pa smo samo prešli preko toga i prikjučili se Konstrakta hype vozu? Naravno, osim turbija, ali bilo bi lepo da se ponovi takav meltdown ko god da pobedi 😍

Ali ozbiljno. Ako ćemo tako Chanel vokalno ni pripiškiti Ćanel. Tako da ono. Svaka je jaka na svoju kartu, ne sumnjam da bi Rumba podigla publiku, iako Zejna skromno pleše, ipak ne stoji kao kip, fino flertuje sa kamerom, lepa je i zgodna....

Ćanel - Rumbabum | Serbia RS | National Final Perfromance | Eurovision 2023​

Meni su Filip gay i Luke gay ista kategorija. Isto i Dzipsii/Filari, sva četvorica. 😂
Ne uporeduj i ne stavljaj molim te u istu kategoriju spontane, jako prihvatljive, prirodne i spontane gay mladiće sa onim usiljenim, arogantnim i plastičnim odronom u žutom iz kojeg vrišti estrogen. Fujčina ! izvinjavam se fanovima istog unapred ali retko ko mi je toliko i u životu i na javnoj sceni odbojan do te mere da ne mogu prosto da se suzdžim komentara.

Back