Princ ekološki svestanMozda je bio u fazonu Djubre se treba reciklirati![]()
uskoro će i drugi forumaši, ja samo čekamPokahontas užao u edgy, posvađaću se sa svima, eru od kako je Egret ispao.![]()
Dokaz da je dobar glumac i da moze da razvali lajv nastupKao neko ko prati Luku sto godina mogu da potvrdim da je jako nadmen i delulu i ovo što je sad kao quirky i opušten brat moj u intervjuima je samo gluma.
Bice drame veceras sigurnouskoro će i drugi forumaši, ja samo čekam![]()
Meni ubedljivo,ali ubedljivo kao najgora osoba PZE23 deluje Filari,možda grešim,ali njemu nekako na licu kada ga vidiš piše: "Ja sam nevidjena i velika zvezda,a vi ste samo mali obični smrtnici!Ja isto ne volim nadmene osobe ali taj osjećaj držim u realnom životu. Da po tome sudim Princ i Luka bi mi bili u istom košu. I baš me briga kakav je ko kao čovjek u kontekstu pjevanja na Evroviziji.
Ne uporeduj i ne stavljaj molim te u istu kategoriju spontane, jako prihvatljive, prirodne i spontane gay mladiće sa onim usiljenim, arogantnim i plastičnim odronom u žutom iz kojeg vrišti estrogen. Fujčina ! izvinjavam se fanovima istog unapred ali retko ko mi je toliko i u životu i na javnoj sceni odbojan do te mere da ne mogu prosto da se suzdžim komentara.Meni su Filip gay i Luke gay ista kategorija. Isto i Dzipsii/Filari, sva četvorica.![]()