Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Nema šanse da RTS žiri da Zayni 2 poena sad. A publika 12. Ovo je "realan" scenario za neku 2009u godinu. Večeras je sve moguće i mislim da će jedino taj žiri odrediti pobednika. A obzirom na pozivanje za glasanje, ove godine vidim najviše poziva za Luku Bleka, kao prošle za Saru, Zorju, Mikićku...

Nema šanse, a potpuno isto rade svake godine. Kada nameštaju nekome, sve druge potencijalne favorite maksimalno spuste.
Jedino prošle godine nije bilo tako.
Naravno moguće je i da nameste nekome potpuno desetom, u tom slučaju je ova prognoza totalno pogrešna.

Jedan od najlepših momenata ovogodišnjeg Pze -a je to što je Konstrakta široj srpskoj javnosti predstavila svoja tri usvojena sina 😍, inače imam toliko jak osećaj da večeras Dzipsii dobija. Uopšte ne umem da objasnim zašto imam takav osećaj. Ako se to desi biće mi drago, ali Zayna ostaje my favorite ❤️
Pretpostavljam da imas takav osecaj jer je zahipnotizovao svojim nastupom kao i Konstrakta prosle godine.
Isti osecaj sam stekao gledajuci polufinale i ne bi me uopste iznenadilo da bude pobednik.

Evo ako neko sme da se kladi protiv mene, siguran sam da pobednik ima max 20 poena ove godine, a ne bi me zacudilo da bude dovoljno i 18-19

Šta li misli jadni Boško dverjanin kad je glavni favorit za PzE Luke Black iz njegovog grada

Back