Petar
Ekspert
Izgleda da će izbaciti Rusiju iz SWIFT-a, što znači da njihove banke neće moći da primaju uplate iz inostranstva (npr. novac od prodaje gasa).
Ne znam šta me više tera na harakiri: njegova (ne)pismenost, njegov način razmišljanja ili skakanje s teme na temuSamo nam je još ovaj manijak falio![]()
Ti misliš da podbadanja idu u jednom smjeru samo? E onda se varaš i ne živiš u istoj realnosti kao mi ostali. Eno neki dan Delije bukvy potjerale svog vaterpolskog trenera jer je porijeklom Hrvat iz Crne Gore uz idiotski transparent na tribini xD, o čemu mi ovdje pričamo, pokušavaš od nas tu sad stvorit neke zlonamjerne provokatore, "sAmO HrvATi pRoVOciraju", daj molim te, baš zato smo banana države jer OBJEMA državama nije počišćeno dvorište, OBJE države imaju idiote, i u OBJEMA državama vladaju kreteni koje daju kretenske izjave, samo si ti previše koncentriran na nas i čini mi se da previše režimskih medija pratiš doma
. Po meni smo slična ako ne i ista govna, samo mi imamo more heheheh kako sam zločest i zlonamjeran
![]()
Izvini ne možeš da pljuješ tu zemlju baš kao ni jednu drugu.Ja se izvinjavam, ali Srbija, još uvek, nije ruska kolonija, tako da ne vidim zašto nam ne bi bilo dozvoljeno da sami odaberemo stranu na kojoj možda nije zvanično naša vlada. Znam da je cenzura jako popularna u Rusiji, ali nismo dotle došli valjda.
Ja to isto mislim ali mnogo gore kada tu svoju krvlju stečenu nezavisnot pojednac hoće da proda onima koji su te 99 bombardovali.Ja mislim da većih srbofoba nema od ljudi koji žele da Srbija svoju krvlju stečenu nezavisnost proda Ruskoj Federaciji.
Ja se samo cudim kako niko od pomenutih strucnjaka nije dosao do zakljucka do sada da je zapravo sve ovo isplanirao Bil Gejts i da je sve ovo plan njegove "depopulacije stanovnistva".
Obzirom da sam citao neke zaista bizarne tvrdnje po kojima recimo ljudi u Prvom svetskom ratu nisu umirali zbog cinjenice da su....bili u ratu, vec zbog vakcina koje su primili, nista me vise ne bi iznenadilo.
Srbija nije na prodaju!!1Ja to isto mislim ali mnogo gore kada tu svoju krvlju stečenu nezavisnot pojednac hoće da proda onima koji su te 99 bombardovali.
Zamisli tek taj besmisao.
Iako ne mislim da iko ikom nešto treba da proda.
Opet si na krivom tragu.
Pa sta nije jasno? Rat je samo kamuflaza za omikron, da ne bude tako ocigledno!!!!!!
dečko svađaš se sam sasvojim mislima.... ili ne znaš da čitaš .Srbija nije na prodaju!!1
Naravno da nije tako. Pristup ti je neutemeljen na svemu onome na čemu bi morao biti. ....to je jedno paušalno i naivno razmišljanje u maniru ovaj svet treba biti raj. Nema više ratova. .. mir mir..samo Amerikanci imaju pravo na ratove. Tada se sprovodi milosrdne akcije.... priviđaju se nekima i Anđeli.Niko ovde ne veruje nikakvoj "propagandi", situacija je vrlo jasna i svi znamo da ni zapad nije cvećka što nikako ne opravdava Rusiju i agresiju na Ukrajinu i svako ovde ima pravo na svoje mišljenje. Ako se toliko Rusa buni protiv rata što bi nekom Srbinu smetalo to što se mi bunimo? Mi nismo, makar ne još uvek hvala bogu, Ruska marionetska država, a nismo ni zapadna i naravno da treba da gledamo svoje interese, ali naši interesi nisu slepa bezuslovna podrška Rusiji i oni nam apsolutno nisu braća, što se videlo često kroz istoriju. Srbi povezuju Ruse i nas zbog zajedničke vere, što je apsurdno, živimo u 21. veku, a mi zapeli u 19.
Pa ako dobija donacije ne teba da da onu stvar zbog istih . Mi Srbi nismo tako podašni kao susedi.Ne dobija li Srbija najveće donacije od EU?Ko je ono nešto bješe postavio bio..