Offtopic

Moram da pohvalim Miloša i da kažem javno da me je potpuno iznenadio. Više nego ikada na forumu od kada isti postoji.
Naravno ne mislim sada na ovo krtko vreme.

Takođe još me je više iznenadilo šta se dešava na ovom forumu godinama....to godinama traje.

Poštovani Miloše,

o tome ja pričam sve vreme ............ pogledaj kako si teško uspeo da se izboriš sa jednim realnim razmišljanjem i sa nečim što je istina koju si izneo.
Odmah si napadnut.

Dakle na muzičkom forumu je dozvoljen (ne znam kako i zašto) bez obzira što je ovo offtopic tema, a i na drugim temema takođe, jedan sraman provokatorski narativ protiv Srbije, on se odvija u kontinuitetu i višeslojno. Ja ga stalno registrujem ali ne samo ja.

Takođe odmah da kažem javno ovde pred svima, da se ovde vodi opšta histerija protiv Rusije. Bez obzira na situaciju. Takvo pozicioniranje ovde i satanizovanje jedne moćne države ekstremeno bliske našoj zemlji u celoj njenoj istoriji i na vsaki način apsolutno ne sme biti dozvoljeno.

Ovo nije servis HRT-a ..i zapadne propagande. Vidimo kako je ona prljava i kakvo je to zlo upravo i ova poslednja tri dana. Fabrikovanjem najgnusniji laži iz nesretnog rata.

Opasan je to narativ na ovom forumu a muzičkom kako protiv Srbije tako i protiv Rusije.

Nije čudo što to rade neki susedi, to je jasna stvar. Samo je pitanje zašto im je to dopušteno.?

Zna se kako se postupa na forumima sa .hr oznakom.
Još gora je stvar što taj narativ protiv svoje zemlje i Rusije imaju i neki Srbi. Bez ijedne jedine skrupule, bez trunke stida i srama.
Da lepo je da neko iznese svoje mišljenje i treba. Ali ako je narativ takav da ne ceniš interse svoje zemlje i svojih predaka i oni koji to poštuju ,e to je već previše. Crvena linija.

Šta je sledeće da čujemo ovde da su Rusi fašisti ili Srbi ?

A sve se odvija godinam pod krinkom ovo je jedna dobra, vesela , fina ,kulturna ervrovizijska zajednica koja ima pacifistički pogled na svet samo što ista kroz pojedince ( a ima ih puno ) sikće i bljuje otrov protiv onih koji ne misle kao oni i tim CNN mozgom.

Zaboga...

Ja kao da ovde gledam i čitam CNN, BBC itd propaagandu.

Moje mišljenje je da treaba da budu aršini jednaki za SVE čalnove foruma. Da, svi se mi nekada zanesemo. Meni je žao.
Ali neki sistem vrednosti se mora poštovati.

NARATIV u bilo kojoj temi, sve provokacije posebno bazirane na antisrpskoj i antruskoj propaandei trebaju biti sakcinisane momentalno.

Kome to ne odgovora ne mora biti ovde.

Odgovrnost za raspirivanje antisrpske i antirsueke histerije je na svima koji je prave pod raznim izlikma.

I to ime sam ja prvi put video da Miloš reaguje. Ta je stavr otišla toliko daleko da se i njemu sve zgadilo. Meni odavno.

Na forumu je stvoren narativ mejnstrim zapadne propagande. Ko mu s ene pridruži taj neka ide sa foruma.
Jel to ta priča? Izgleda da jeste.

Ako sam ja do sada nekog uvredio JA se ovde javno izvinjavam. Prepiske nekada odu malo u ironiju. Nekog to zaboli.
Međutim od sada ćemo igrati drugačije.

Moj rečnik će biti od sada biti rigidno sterilan shodno pravilima foruma.
Ali svaku provokacija i p_zdarija na bilo kojoj ravnii biće uredno prijavljena. Dobro porazmislite šta može da uvredi nečija osećanja.

Ja se izvinjavam, ali Srbija, još uvek, nije ruska kolonija, tako da ne vidim zašto nam ne bi bilo dozvoljeno da sami odaberemo stranu na kojoj možda nije zvanično naša vlada. Znam da je cenzura jako popularna u Rusiji, ali nismo dotle došli valjda.

Ti misliš da podbadanja idu u jednom smjeru samo? E onda se varaš i ne živiš u istoj realnosti kao mi ostali. Eno neki dan Delije bukvy potjerale svog vaterpolskog trenera jer je porijeklom Hrvat iz Crne Gore uz idiotski transparent na tribini xD, o čemu mi ovdje pričamo, pokušavaš od nas tu sad stvorit neke zlonamjerne provokatore, "sAmO HrvATi pRoVOciraju", daj molim te 😂, baš zato smo banana države jer OBJEMA državama nije počišćeno dvorište, OBJE države imaju idiote, i u OBJEMA državama vladaju kreteni koje daju kretenske izjave, samo si ti previše koncentriran na nas i čini mi se da previše režimskih medija pratiš doma 😁. Po meni smo slična ako ne i ista govna, samo mi imamo more heheheh kako sam zločest i zlonamjeran 😈

Samo da napisem ovde jer sam slucajno upucen u neke stvari mozda malo vise od drugih sa foruma kad je rec o navijacima

Delije su kancer ove drzave koji treba unistiti zauvek.

Nama navijaci vode drzavu. Da ne idem dalje i dublje, niti da ovo ima veze sa podelom Partizan/Zvezda

Ja se izvinjavam, ali Srbija, još uvek, nije ruska kolonija, tako da ne vidim zašto nam ne bi bilo dozvoljeno da sami odaberemo stranu na kojoj možda nije zvanično naša vlada. Znam da je cenzura jako popularna u Rusiji, ali nismo dotle došli valjda.
Izvini ne možeš da pljuješ tu zemlju baš kao ni jednu drugu.
To su pravila foruma.
Ako ti pljuješ po mojim osećanjima ja ću ti na to odgovriti,narvno bez vređanja....ali rekoh NARATIV i KLIMA koja se ovde stvara ne treba biti u službi zapadne propagande. ....

Ro ide prva prijava za vređenja na ličnoj osnovi.

Ja mislim da većih srbofoba nema od ljudi koji žele da Srbija svoju krvlju stečenu nezavisnost proda Ruskoj Federaciji.

Ja mislim da većih srbofoba nema od ljudi koji žele da Srbija svoju krvlju stečenu nezavisnost proda Ruskoj Federaciji.
Ja to isto mislim ali mnogo gore kada tu svoju krvlju stečenu nezavisnot pojednac hoće da proda onima koji su te 99 bombardovali.
Zamisli tek taj besmisao.

Iako ne mislim da iko ikom nešto treba da proda.
Opet si na krivom tragu.

Ja se samo cudim kako niko od pomenutih strucnjaka nije dosao do zakljucka do sada da je zapravo sve ovo isplanirao Bil Gejts i da je sve ovo plan njegove "depopulacije stanovnistva".

Obzirom da sam citao neke zaista bizarne tvrdnje po kojima recimo ljudi u Prvom svetskom ratu nisu umirali zbog cinjenice da su....bili u ratu, vec zbog vakcina koje su primili, nista me vise ne bi iznenadilo.

Pa sta nije jasno? Rat je samo kamuflaza za omikron, da ne bude tako ocigledno!!!!!!

Ja to isto mislim ali mnogo gore kada tu svoju krvlju stečenu nezavisnot pojednac hoće da proda onima koji su te 99 bombardovali.
Zamisli tek taj besmisao.

Iako ne mislim da iko ikom nešto treba da proda.
Opet si na krivom tragu.
Srbija nije na prodaju!!1

Niko ovde ne veruje nikakvoj "propagandi", situacija je vrlo jasna i svi znamo da ni zapad nije cvećka što nikako ne opravdava Rusiju i agresiju na Ukrajinu i svako ovde ima pravo na svoje mišljenje. Ako se toliko Rusa buni protiv rata što bi nekom Srbinu smetalo to što se mi bunimo? Mi nismo, makar ne još uvek hvala bogu, Ruska marionetska država, a nismo ni zapadna i naravno da treba da gledamo svoje interese, ali naši interesi nisu slepa bezuslovna podrška Rusiji i oni nam apsolutno nisu braća, što se videlo često kroz istoriju. Srbi povezuju Ruse i nas zbog zajedničke vere, što je apsurdno, živimo u 21. veku, a mi zapeli u 19.

Miloše, bravo!
Mislim, meni je iskreno smiješno što Hrvatska konstantno zabada nos gdje joj nije mjesto i miješa se u unutrašnju politiku Srbije koja je se ne tiče, pokušava kao da soli pamet Srbiji i Srbima kako i šta treba da rade a da po pitanju bilo čega Srbija nešto prigovori Hrvatskoj, to bi bila još jedna ''agresija'' (ko zna koja u nizu), trabunjali bi o ''velikosrpskoj'' politici itd. Pri tom, ne gledaju u svoje dvorište i da, za početak Srbima obezbjede osnovna ljudska i manjinska prava, barem na nivou onih koje imaju Hrvati u Srbiji.
Takođe, u vezi ''sa sjedenjem na 2 stolice'' od strane srpske vlasti kada je riječ o ukrajinskoj krizi, ja ne znam šta ovi susjedi očekuju da Srbija uradi, da uvede sankcije Rusiji - zemlji koja je nije bombardovala i koja je podržava oko statusa Kosova i Metohije lol?! Uostalom, juče pročitah da ni Mađarska koja je članica EU nije sigurna da li će ih uvesti (možda su danas potvrdili, ne znam), da neće slati nikakvu vojnu pomoć u Ukrajinu a jedino će učestvovati u otpremanju humanitarne pomoći i u prihvatu izbjeglica kao njihova susjedna država. Treba napomenuti da Srbiji niko i ne traži biranje strane, ruski ambasador je i sam izjavio da razumije poziciju Srbije i da joj niko ništa ne zamjera, ni iz EU se niko nije oglašavao ali tu su naši ''dobri'' susjedi da zakuvaju čorbu.
U potpunosti se slažem sa zvaničnim i trenutnim stavom Srbije - da se poštuje suverenitet i teritorijalni integritet Ukrajine (sve dok ona bude poštovala naš), da se osuđuje ruska invazija na Ukrajinu a da pri tom Srbija ne žele uvoditi sankcije Rusiji kao jednom od svojih najvećih ekonomskih i političkih partnera, ja ne znam šta tu nije jasno?! :rolleyes:
U svakom slučaju, bezobrazno je i nerealno očekivati od Srbije da stane na stranu EU i da je bilo čim uslovljavaju a da ništa ne dobije za uzvrat, eto neka vrate južnu pokrajinu u sastav Srbije i neka prime Srbiju u svoju zajednicu pa će se ista onda i ponašati kao svaka druga članica.

Ne dobija li Srbija najveće donacije od EU?:ROFLMAO: Ko je ono nešto bješe postavio bio..

Niko ovde ne veruje nikakvoj "propagandi", situacija je vrlo jasna i svi znamo da ni zapad nije cvećka što nikako ne opravdava Rusiju i agresiju na Ukrajinu i svako ovde ima pravo na svoje mišljenje. Ako se toliko Rusa buni protiv rata što bi nekom Srbinu smetalo to što se mi bunimo? Mi nismo, makar ne još uvek hvala bogu, Ruska marionetska država, a nismo ni zapadna i naravno da treba da gledamo svoje interese, ali naši interesi nisu slepa bezuslovna podrška Rusiji i oni nam apsolutno nisu braća, što se videlo često kroz istoriju. Srbi povezuju Ruse i nas zbog zajedničke vere, što je apsurdno, živimo u 21. veku, a mi zapeli u 19.
Naravno da nije tako. Pristup ti je neutemeljen na svemu onome na čemu bi morao biti. ....to je jedno paušalno i naivno razmišljanje u maniru ovaj svet treba biti raj. Nema više ratova. .. mir mir..samo Amerikanci imaju pravo na ratove. Tada se sprovodi milosrdne akcije.... priviđaju se nekima i Anđeli.

Šta je Rusija trebalo da dozvoli ? ... da dođe u pozciju da joj nato instalira nuklearne projektile na 700 km od Moskve, primajući Ukrajinu u nato,koliko sutra.

Da li je to tebi sa gledišta pozicje jedne super sile normalno i da li je moguće. Nije. Kao što ni ruske rakete nisu trebale biti na Kubi.
Rusija je 8 godina htela dogovor. Ukrajina je masakrirala svoje civile na istoku. Zapalila oko 100 ljudi u Odesi .Desni naci sektor vršlja . Ukinuilu ruski jezik u državi u kojoj živi 12 milona pravih Rusa i u zemlji gd ei neki ukrajinci ne govore ukrajinski ,nego ruski.
Rusija je ponudila sve okvire za bedzbednost kontinenta.

Nisu hteli, pljunuli su na to . E sad ide promena poretka. SILOM proti sile. Jedino to razumeju. I sada će platiti .
Vodi se besprekorna operacija u kojoj nažalost ima žrtava ali su one minorne za cilj koji s eima postići. To je tako.

Ne dobija li Srbija najveće donacije od EU?:ROFLMAO: Ko je ono nešto bješe postavio bio..
Pa ako dobija donacije ne teba da da onu stvar zbog istih . Mi Srbi nismo tako podašni kao susedi.
A to što kod vas Nemačka napr nije otovrila ni 10 % fabrika nego u Srbiji možeš da zahvaloš Plenkoviću i prethodnim vladama.
Em ste skupi jako em ne volite raditi. ..posebno u Dalmaciji :)
i da nije to malo Jadrana jeli bi doslovno kačamak ,kruh ,masline i špek.

I na kraju nije stavr u donacijama i ekonomiji samo ,postoje i druge strategijske i političke , vojne ,bezbednosne donacije koje mi ne dobijamo od zapada nego od istoka ..a plus toga istok je počeo i da ulaže u našu privredu dosta toga.

Back