Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Pita me mater šta ću večeras, hoću li van, rekoh ma kakvi, danas gledam srpski izbor za Eurosong. Pogleda me i kaže: Znala sam da nemaš život, ali stvarno si nadjebao samog sebe. 😑

Minutu kasnije me traži da joj pustim recap i naravno najbolji joj je Princ 💀 Majke u toj pjesmi čuju Čolu i to je tako.
Iz kog si ti mesta inace?

Pita me mater šta ću večeras, hoću li van, rekoh ma kakvi, danas gledam srpski izbor za Eurosong. Pogleda me i kaže: Znala sam da nemaš život, ali stvarno si nadjebao samog sebe. 😑

Minutu kasnije me traži da joj pustim recap i naravno najbolji joj je Princ 💀 Majke u toj pjesmi čuju Čolu i to je tako.
Je l' su ti i na poslu tako nešto rekli kad si tražio da uključe radio da slušate predstavljanje pesama sa Dore. To me je baš nasmejalo. :ROFLMAO:

Je l' su ti i na poslu tako nešto rekli kad si tražio da uključe radio da slušate predstavljanje pesama sa Dore. To me je baš nasmejalo. :ROFLMAO:
Joj da, to je bilo lani ja mislim. 😂 okružen sam ESCfobima 💀💀

Iz razloga zbog kojeg sam ja botovao za njega pre objave pesama. Narativ je prejak za medije.

Da je pesma jača bukvalno bi se prosetao da uzme svoju nagradicu.
Upravo ovo. Ja sam mogao da dam glavu, ruku, ma sta hoces da Dzipsii pobedjuje kad su izašla imena, ali pesma kad je izašla bio sam u fazonu ovo je prosek, ne može ovo da pobedi.

Ne samo narativ vec narativ+x faktor i muzika koju pravi van ove za pze. On je bukvalno prototip evrovizijskog pobednika
Zato treba da ga saljemo sa pesmom koja ce konkurisati za pobedu, a ne samo za prolazak u finale.

Interpretacija mu je pandan cvilenju mačaka pri parenju, pesma butik fazon, stajling degute, nastup... pa nema ga. Ne kapiram, zaista.

Upravo ovo. Ja sam mogao da dam glavu, ruku, ma sta hoces da Dzipsii pobedjuje kad su izašla imena, ali pesma kad je izašla bio sam u fazonu ovo je prosek, ne može ovo da pobedi.
Da kad su izasla imena ja sam bio siguran da ide on.

Luke Black sam mislio da ce da bude neko mjaukanje koje je previse alternativno za ESC. Na kraju Luke ipak ima najbolju pesmu a Dzipsi je imao jacih pesama na albumu od ove.

Da vas podsetim da Nemačkoj ima 83 miliona ljudi, a kod nas manje od 7 miliona, tako da je procentualno naša gledanost mnogo veća nego njihova.

Osim ako se ne ide na kartu nacionalne pripadnosti i karte 'yes, I'm different and it's ok', što bi bilo jezivo, ja ne vidim način da dotični pobedi.

Back