Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Na konto kojekakvih Djola89 i njima slicnih: mnogo, ali previse latentnih homofoba na ovom forumu.

Lako je meni iz dijaspore da lajem ali svakako to vazi na svim meridijanima, stoga dage moje: Pazite na homofobne, ali jos vise one “podrzavam ja to sve, ALI” ljude u vasem okruzenju. U takvima najveca rdja
Ne znas o cemu govoris, nije njegov komentar imao bilo sta homofobicno i daj nek te @Miloš Opet posalje na hladjenje jer je ovo mucno citati

Ma Dzipsii ne moze da pobedi jer ne mogu da zamislim scenario da bude TOP 5 na televotingu.

A da pobedi kod žirija moze.

Ma samo da predju makar i u onu Kombank dvoranu, nek bude 500 ljudi u publici to moze da stvori hajp.

Plus na trgu nikola pasica ima onaj plato pa moze crveni tepih pa kao dolaze pa kao kurč*nje.
los je dom sindikata bina bas mala ogranicena, los zvuk ako nema do jaja produkcije, a privatizovana je sala i jako skupa, znam iz pouzdanih izvora, i mislim da izvodjaci u ovom trenutku tu prave koncerte jer nema druge sale gde bi to moglo da se uradi, ja mislim da je expo centar najbolji moguci prostor za pocetak

Expo centar, SPENS ili Milenijum. Expo jer je u BG-u, SPENS jer je u NS-u i ima dovoljno mesta za ogromnu binu a Milenijum jer je verovatno najjeftinije rešenje koje uključuje i koliko-toliko modernu lokaciju.

Eto, nek RTS bira šta će.

• Like
Reactions: FFM
Meltdown zbog Lukine pobede moze da pocne :ROFLMAO: (barem moj)
Koliko nas ima još? :ROFLMAO:
Looking On Line GIF by HULU

Djole je jedan od najboljih likova ovde na forumu, jedno je ne slagati se sa onim sto neko pise, pa mozda i nesto argumentovano napisati suprotno tome, a sasvim drugo je lupetati gluposti.. Ako neko ovde treba da popije terapiju, neka to ucini. Ovo je mucno citati, a moderatori ce i bez drukanja da rade svoj posao dobro kao i uvek.
Uzivajte malo, pozz!!

Na konto kojekakvih Djola89 i njima slicnih: mnogo, ali previse latentnih homofoba na ovom forumu.

Lako je meni iz dijaspore da lajem ali svakako to vazi na svim meridijanima, stoga dage moje: Pazite na homofobne, ali jos vise one “podrzavam ja to sve, ALI” ljude u vasem okruzenju. U takvima najveca rdja
Tvoja unutrašnja rđa i ljudska glupost je zapravo nenadmašna. Skini mi se sa kičme, zamolio bih te najlepše, jer niti sam te spomenuo, niti me interesuješ.

To nije omalovažavanje, već potencijalni razlog pobede poprilično slabe pesme, ako kriterijum za ocenjivanje bude takav. Ja lično, iz te zajednice imam dosta prijatelja i poznanika, te je tvoj pokušaj da me etiketiraš propao, sorry.
Ja te ne etiketiram, ja ti kažem da nije u redu to što si rekao. I očigledno omalovažavaš nekoga govoreći da može da pobedi samo zbog toga umesto da pokušaš da shvatiš da tvoj ukus nije merodavan za nečiju pobedu. Očigledno ima mnogo ljudi kojima se njegovi pesma i nastup sviđaju i poznati umetnici ga podržavaju, tako da iz tog razloga on dečko ima šanse za legitimnu pobedu. Gomila pesama koje su pobedile na ESCu nisu ni u ludilu po mom ukusu, ali to ne znači da treba da idem da omalovažavam ljude i smišljam teorije zavere, nego da razumem da se moj ukus u tom trenutku ne poklapa sa ukusom većine i to je OK. Ponekad je sranje jer se osećaš razočaranim, ali šta sad.

Ah koliko sam se prošle godine obradovao meltdown-u Ace Lukaca iz green room-a; a ispalo da je bila montaža. :(

Da, neko će me ničim izazvan vređati i nazivati homofobom, a ja ću da ćutim, kako da ne. Pojedini stvarno mnogo daju sebi za pravo.

Koga očekujete u vecerasnjem ziriju?
Verujem da ce biti neko od ovih:
Ana Stanic
Sara Dzo
Dzenan
Extra Nena
Tanja Banjanin

U žiriju očekujem Saru Jo i obavezno bar dva starca/kompozitora rodjenih '41 a preostala 2 člana bice mladji ili srednjih godina.

Očekujem makar 2-3 korisnika usluga PIO fonda, sve manje od toga bi bio šokantno od strane RTS-a.

• Haha
Ne moze biti Sara Jo zato sto ziri ne sme da se izjasnjava po mrezama ko im se svidja

• Like
Back