Olivera se sada ukljucila u dnevnik RTS-a i kaze da ce voditelji otvoriti vece britanskim pesmama sa Evrovizije a u revijalnom delu Bitlsi![]()
Ju, da nisu oživeli ove
Decko koristi falsetto, kao Mica. Nastup je baziran na njemu samom na centru bine, retko ko ima hrabrosti to da uradi, a drzi paznju sve vreme, on je gruvao 3 min bez treme. Rodjeni performer. Tek ce se cuti za njega.Interpretacija mu je pandan cvilenju mačaka pri parenju, pesma butik fazon, stajling degute, nastup... pa nema ga. Ne kapiram, zaista.
Ljudi su ovde pisali svakojake gluposti koje su se mogle tumačiti na milion načina, a tebi je od svega highlight ovaj moj krajnje bezazleni komentar? Znači, samo zato što sam spomenuo neku "teoriju zavere" kako je nazivaš, a koja ne mora imati veze sa realnošću nego samo i isključivo sa nekom mojom slobodnom procenom, ja nekoga omalovažavam? If you say so.Ja te ne etiketiram, ja ti kažem da nije u redu to što si rekao. I očigledno omalovažavaš nekoga govoreći da može da pobedi samo zbog toga umesto da pokušaš da shvatiš da tvoj ukus nije merodavan za nečiju pobedu. Očigledno ima mnogo ljudi kojima se njegovi pesma i nastup sviđaju i poznati umetnici ga podržavaju, tako da iz tog razloga on dečko ima šanse za legitimnu pobedu. Gomila pesama koje su pobedile na ESCu nisu ni u ludilu po mom ukusu, ali to ne znači da treba da idem da omalovažavam ljude i smišljam teorije zavere, nego da razumem da se moj ukus u tom trenutku ne poklapa sa ukusom većine i to je OK. Ponekad je sranje jer se osećaš razočaranim, ali šta sad.
Slusanje o njemu in question:Tek ce se cuti za njega.
M O T H E R
Jaoooo.
Takva jedna pesma njoj treba za kad nas bude predstavljalaZejna veceras da otpeva opet Qele qele u green room i saljem 10 glasova samo za nju![]()