Marko
Ekspert
Bogami.. vidim nesto ipak ja u njemu. Aj da delimo?
Najbolji post u ove 294 stranice.Neka večeras pobedi najbolji. Dakle Luka.
Glad je, rat je, a savest spava
želim zauvek da spavam dok svet gori
na ramenu đavoli, zauvek da spavam da ih pobedim
ovo se zove umetnost sa jakom porukom
Breaking news: lutko, zakasnio steBogami.. vidim nesto ipak ja u njemu. Aj da delimo
Pričaš ijekavicu i pišeš ekavicu? Ne mislim na citirane stihove.Neka večeras pobedi najbolji. Dakle Luka.
Glad je, rat je, a savest spava
želim zauvek da spavam dok svet gori
na ramenu đavoli, zauvek da spavam da ih pobedim
ovo se zove umetnost sa jakom porukom
Albatros planira teroristički napad na RTS i traži plan zgrade od Miloša!!Na kom spratu su scena i bekstejdz, a na kom daju izjave?
Vidim u nekim prilozima da silaze stepenicama.
Albatros planira teroristički napad na RTS i traži plan zgrade od Miloša!!
Pevačica je i deo je neke delegacije, nisam zapamtio čije.Moze pojasnjenje ko je Ruza Rupic i sta ce ona tamo?
Naravno.Dzipsi ima sve sto je potrebno, ogroman talenat i harizmu. Pleni svojom pojavom a tek pesmom i plesom.. Pogledajte njegove intervjue, za razliku od drugih on je kompletna licnost, rodjena zvezda. I pored svega tako je skroman i fin. On siri ljubav oko sebe, pogledajte samo koliko ljubavi, postovanja, zahvalnosti ima u svakoj njegovoj recenici.
Stepenice vode do svih studija (da ne kazem podruma) a tu je negde i green room, ne penju se nigde. Nastupaju u jednom studiju i onda se premsetaju pored u drugi studio/salon koji je pretvoren u green room.
Ludace
Ma razmisljam kako su strme one stepenice. Oni pod adrenalinom i euforijom, pogotovo posle nastupa i proglasenja, treba sici.![]()
Znam ona i Boris su dugogodisnji prijatelji jos u "Ja mogu sve" kada se sa malom Sarom takmicio i pobedio je bila da ga bodri,voli ga bas i snima klipove sa njim.Sad proverih, Ruža je deo Borisove delegacije za green room.