Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Neka večeras pobedi najbolji. Dakle Luka.

Glad je, rat je, a savest spava
želim zauvek da spavam dok svet gori
na ramenu đavoli, zauvek da spavam da ih pobedim

ovo se zove umetnost sa jakom porukom

Ja nažalost neću gledati veći deo, ali se nadam da ću uspeti da se uključim za glasanje.

Neka večeras pobedi najbolji. Dakle Luka.

Glad je, rat je, a savest spava
želim zauvek da spavam dok svet gori
na ramenu đavoli, zauvek da spavam da ih pobedim

ovo se zove umetnost sa jakom porukom
Pričaš ijekavicu i pišeš ekavicu? Ne mislim na citirane stihove.

Dzipsi ima sve sto je potrebno, ogroman talenat i harizmu. Pleni svojom pojavom a tek pesmom i plesom.. Pogledajte njegove intervjue, za razliku od drugih on je kompletna licnost, rodjena zvezda. I pored svega tako je skroman i fin. On siri ljubav oko sebe, pogledajte samo koliko ljubavi, postovanja, zahvalnosti ima u svakoj njegovoj recenici.

Albatros planira teroristički napad na RTS i traži plan zgrade od Miloša!!
😆😆

Ludace 😀

Ma razmisljam kako su strme one stepenice. Oni pod adrenalinom i euforijom, pogotovo posle nastupa i proglasenja, treba sici. 😁

Dzipsi ima sve sto je potrebno, ogroman talenat i harizmu. Pleni svojom pojavom a tek pesmom i plesom.. Pogledajte njegove intervjue, za razliku od drugih on je kompletna licnost, rodjena zvezda. I pored svega tako je skroman i fin. On siri ljubav oko sebe, pogledajte samo koliko ljubavi, postovanja, zahvalnosti ima u svakoj njegovoj recenici.
Naravno.

😆😆

Ludace 😀

Ma razmisljam kako su strme one stepenice. Oni pod adrenalinom i euforijom, pogotovo posle nastupa i proglasenja, treba sici. 😁
Stepenice vode do svih studija (da ne kazem podruma) a tu je negde i green room, ne penju se nigde. Nastupaju u jednom studiju i onda se premsetaju pored u drugi studio/salon koji je pretvoren u green room.

Sad proverih, Ruža je deo Borisove delegacije za green room.
Znam ona i Boris su dugogodisnji prijatelji jos u "Ja mogu sve" kada se sa malom Sarom takmicio i pobedio je bila da ga bodri,voli ga bas i snima klipove sa njim.

Back