Offtopic

Ne dobija li Srbija najveće donacije od EU?:ROFLMAO: Ko je ono nešto bješe postavio bio..
To je činjenica, pa sad kome se dopada, kome ne, njihova stvar.

Evo npr. zahvaljujući donaciji EU je naš kabinet za informatiku i u osnovnoj i na fakultetu imao najnoviju opremu. Uredili su neke parkove, takođe. Ne sećam se da je Ruska Federacija IKAD uradila nešto slično.

Em smo skupi, em ne volimo da radimo, pa da eto, elita.

Beach Drinking GIF by BBC

Evo npr. zahvaljujući donaciji EU je naš kabinet za informatiku i u osnovnoj i na fakultetu imao najnoviju opremu. Uredili su neke parkove, takođe. Ne sećam se da je Ruska Federacija IKAD uradila nešto slično.
Pa lijepo, ne znam što je onda ovolika buka oko EU.

Dakle veću neinformisanost pa i drskost nisam video.

grade prugu, izvozimo u RF dosta toga na evroazijsko tržište sa popustima .. dobijamo GAS po 200 e dok Evropa će da ga plaća do 2000 e uskoro na tržištu... sami pali sami se ubili.
Ne možemo da proizvodimo dosta toga bez toga gasa.

Rusija ti obezbedi da ti zemlju klošari za zapada ne proglase genocidnom , da bi ti iz Srbije kad odeš tamo mogao da imaš kakva takav obraz
i još mnogo mnogo toga i sada i kroz istoriju. Naoruža te . Drži rezoluciju 1244 validnom.

a ti pitaš šta je to Rusija uradila...

Nije sve i ne može biti u šuškama...a to što je EU uložila kod nas je zbog svojih interesa....geo političkih i finansijskih
Vučić im omogućio donacijama države da otvaraju ovde šta požele. plus toga preko tih donacija hteli su litijum pa se Srbija digla na noge ...

i jeftina radna snaga..zato su u Srbiji. A ne u CRO naprimer..gde se nijenda prava velika fabrika nije otovorila godinama ..

Samo da napisem ovde jer sam slucajno upucen u neke stvari mozda malo vise od drugih sa foruma kad je rec o navijacima

Delije su kancer ove drzave koji treba unistiti zauvek.

Nama navijaci vode drzavu. Da ne idem dalje i dublje, niti da ovo ima veze sa podelom Partizan/Zvezda
Kaže navijač Partizana

Mogu i ja da ti okačim drugi PAMFLET

kakva je upotrebna vrednost toga što stoji na toj slici ...a da nikakva,
čuj PERCEPCIJA bu haha

@Undercover
Mađarska je osudila napad na Ukrajinu. Mađarska je glasala za dosadašnje sankcije. Mađarska je podržala izbacivanje Rusije iz SWIFTA.
Mađarska je u najgorem trenutku dio EU. EU nije zajednička država nego zajednica država, a u nagorem trenutku si dio svoje zajednice. Eto pa čak i Turska.

Samo da javim da sam sad guglala Rkomija trenera Zvezdinog i znam ga, mislim da sam ga gledala uživo, nisam ni znala da je Hrvat lol

Nisam se imao namjeru uključivati u ovu raspravu, ali naprosto ne vjerujem koliko jedni od drugih radimo neprijatelje onda kad je to najmanje potrebno.

Ne znam za druge pa ću govoriti u svoje ime. U svojim jučerašnjim postovima ni u jednom trenutku nisam imao namjeru provocirati, podbadati ili štogod slično. Takav spin je naprosto sulud i ničim izazvan. Na kraju krajeva, vaša je stvar koju ćete stranu zauzeti isto kao što je i naša koju ćemo mi, hoćemo li slati dobrovoljce u Ukrajinu ili ne. Ali, ako raspravljamo o političkoj situaciji između Rusije i Ukrajine, ta u čemu je onda problem da u kontekstu cijele te situacije prokomentiramo i ono u što smo svi mi (pod mi mislim na države) nažalost uključeni, izravno ili neizravno?

Nevjerojatno me žalosti taj animozitet koji i dalje osjećamo jedni prema drugi, pa dokle više? Od neprovokacije se pravi provokacija bez razloga.

Cijeli jebeni život se borim protiv idiota u svojoj okolini da smanjim tu neutemeljenu mržnju prema srpskom narodu. Ponekad mi se čini sa se borim s vjetrenjačama, ali znam da ipak vrijedi. Pokušajte isto. Srbi, Hrvati, nebitno. Na kraju dana, tko si to htio ili ne htio priznati, bliži smo nego s bilo kime drugime. Osobno sam se u to najbolje uvjerio ovo ljeto kad sam se našao u vjerojatno najtežoj situaciji u životu koja je bila doslovno biti ili ne biti. I vjerojatno bi bilo “ne biti” da nije bilo jednog divnog, VELIKOG čovjeka iz Jagodine. I sve drugo onda pada u vodu. Čovjeka koji je pružio ruku spasa ne pitajući me koje sam narodnosti, vjere, jesam li u EU, imam li veću plaću, standard, imam li more ili nemam, jesam li uz Rusiju ili uz EU i NATO, što mislim o Vučiću, ma NIŠTA. Kad ćete/ćemo više shvatiti da nismo jebeni neprijatelji i da je to samo u glavama?

Preporučam svima da večeras, prije nego što legnete, zahvalite Bogu, katoličkom ili pravoslavnom, Allahu, Jahvi, Budi, Zeusu, Thoru, letećem špagetnom čudovištu, ma kome god i u što god vjerujete zbog činjenice da danas, 2022. godine, nismo u situaciji u kojoj su Ukrajina i Rusija i što ipak, uz sve ove razmirice, zavisti, kvaziprovokacije i slično, na kraju dana živimo mirno. I pomislite na to sljedeći put prije no što pomislite da jedni drugima imamo potrebu iskopati oči.

Osjećam se sad k’o Kaliopi s onim grčkim novinarom 2012.

Laku noć svim bratskim narodima s ovog područja, a naročito braći Hrvatima i braći Srbima.

Ja stvarno ljude ne delim ni po čemu osim po tome da li su dobri ili ne, ali ovde je reč o forumašima kojima Srbija stalno smeta, a na srpskom su forumu.

Ni ja ne delim ljude i to sam dokzao milion puta.

Ali zbilja klima i narativ na forumu je postao odviše toksičan u smislu lobiranja za svačije, posebno pro-west interse da to sve izgleda tako da se čovek zapita jel realno da na ovom forumu to sve kao " dobar dan" .. Osim da se bude realan i da se sve sagleda što se treba sagledati. Pa kad se staviš malo u kožu nekog drugog već ne razmišljaš onako kako samo tebi odgovara.

Kako god spremite za promene. Neće biti ništa kao što je bilo.

Zapadni svet je imao istorisjku priliku da nakon hladnog rata doprinese svetu i civilizaciji.

Nisu se opredelili za to. Poveli su preko 30 ratova. Od kojih mnoge izgubili ili napravili ruševine pa se povukli.

Taj vrli svet koji sebe zove " međunardonom zajednicom" je sad na svom kultorošlkom, religijskom, moralnom i finaksijskom izdisaju.

Moraće neko drugi da preuzme palicu. To je krenulo i ne može se zaustaviti.

ko to sad ne može da shvati, shvatiće vrlo brzo.

Najgore će biti kad dolar uskoro bude izgubio u fulu svoju vrednost, jer ga štampaju doslovno kao novinsku hartiju. A onda evro koji inije valuta.Stručnjaci znaju kako je napravljen i da uskor ćedevalvirati za najmanje 50 % svoje vrednosti.

Ceo ovaj plan fake pandemije je bio da se to odloži finansijski kolpas prvenstveno ameičke valute.

Sada im očajnički treba rat.

Napravili su ga u nesretnoj Ukrajini. Izlevatili ih kao malade majmune. Ukrajina će naučiti sada svoju lekciju. A onda i Tajvan.

idemo dalje .... rađa se bolja civilizacija.

Last edited:
Back