Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Čestitke Luki na pobedi. Pesma mi se i dalje ne sviđa i teško da će se to promeniti, ali svakako navijaću za njega u Liverpulu.

Skandalozno mali broj poena za Zejnu od žirija, ali šta da se radi.

Prijatelju, ne znam ko si, ali te odsad jako cenim, jer sam mislio da gotovo niko ne zna na ovom forumu za eminentnog gospodina Pantica.

Da li bi Luke Black došao na PzE da Olivera Kovačević nije bila urednica na RTS? Retoričko pitanje! Pitajte Luku Bleka za početak, da ne idemo dalje. Da je bio neko drugi, neko zvučno ime Zabavne redakcije RTS-a, da ga je pozvalo "E Luka, dođi ono, na moju reč, majke mi, biće ludilo". MALO SUTRA

Bitno da je najbolji zbirno. Dajte više kao da prvi put vidite evrovizijski sistem glasanja, to ovako i ide, šta sad.
Nije prvi put, ali ne volim kad nisi ni po jednom kriterijumu najbolji. Mrlja ostaje.
Nevena je bar kod zirija bila sa 12.

Princu će ovo dodatno da udari na ego, verujem da će sad da ispiše par krivičnih prijava na Oliveru

Inače iznenađujuć broj tvt glasova, s obzirom da su za Konstry prošle godine glasali ljudi koji ne prate ESC sasvim dobar broj

Imao je koju stotinu glasova manje od pobednika publike i 3 poena manje od pobednika zirija tako da je legitimno
Da je jedan glas manje, manje je. Elem, nemam nista protiv Luke. Rekao sam da ima najblizi paket za esc.

Back