Marko
Ekspert
SUZEŠTA PIJE FORUM![]()
SUZEŠTA PIJE FORUM![]()
predivna je stvarnoAli Nadja koja je dobila 12 od zirija, bas mi je drago za nju![]()
Baloš realno nikad nije mogao iznad 4. mesta.Dabogda ispali u polufinalu. Toliko.
Tako je breImao je koju stotinu glasova manje od pobednika publike i 3 poena manje od pobednika zirija tako da je legitimno
Presrecan sam stvarno zbog ovogaAli Nadja koja je dobila 12 od zirija, bas mi je drago za nju![]()
Prijatelju, ne znam ko si, ali te odsad jako cenim, jer sam mislio da gotovo niko ne zna na ovom forumu za eminentnog gospodina Pantica.
Ako ziri ove godine bude fer prema nama u odnosu na prethodne godine Luka bi realno trebalo da bude u top 5.E sad cekamo maj da vidimo sta ce sklopiti nas Luka
Nije prvi put, ali ne volim kad nisi ni po jednom kriterijumu najbolji. Mrlja ostaje.Bitno da je najbolji zbirno. Dajte više kao da prvi put vidite evrovizijski sistem glasanja, to ovako i ide, šta sad.
Da je jedan glas manje, manje je. Elem, nemam nista protiv Luke. Rekao sam da ima najblizi paket za esc.Imao je koju stotinu glasova manje od pobednika publike i 3 poena manje od pobednika zirija tako da je legitimno