Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Nije prvi put, ali ne volim kad nisi ni po jednom kriterijumu najbolji. Mrlja ostaje.
Nevena je bar kod zirija bila sa 12.
To sto ti ne volis i ja mnoge stvari ne volim pa cinjenica i realnost ipak govori drugacije. Pokusaj neki drugi put sa kredibilnijim argumentima. I Zeljku 2004. izmakla pobeda za 'citavih' 14 poena, a u nasim srcima je svima bio pobednik. To je zivot.

Toliki glasovi tvt-a za Princa me iznenađuju sa jedne strane, mislio sam da će mama Zayna to lagano pokupiti, a sa druge strane ne, jer je naše glasačko telo očigledno ostalo zaglavljeno u 2005. godini.

Čestitke Luki, pesma svakako nije svačija šoljica čaja, ali meni je iskreno drago da idemo u korak s vremenom, makar što se tog produkcijskog dela tiče. Kako će proći - ne znam, ali u svakom slučaju - za mene jedan od naših boljih predstavnika.

To sto ti ne volis i ja mnoge stvari ne volim pa cinjenica i realnost ipak govori drugacije. Pokusaj neki drugi put sa kredibilnijim argumentima. I Zeljku 2004. izmakla pobeda za 'citavih' 14 poena, a u nasim srcima je svima bio pobednik. To je zivot.

Cinjenica kaze da nije bio prvi ni kod publike ni kod zirija. To je to. ;)

Evo za one koji konstantno k*njaju kako žiri treba da se gasi, a koji su navijali za Luke/a primer sa etalona zašto nam treba. Srbima sa telefonom u ruci ne možeš verovati.
Slazem se ali u Evropi ga treba ugasiti

Koja je mrlja ostala Duncanu cija je pesma postala globalni hit.
Tako je. Covek imao 8-9 poena manje od pobednika zirija i dvadesetak od pobednika publike. A sto je najjace, ni drugi, treci i cetvrti nisu uzeli nijednu kategoriju.

Pobednici publike i zirija su zavrsili sesti i sedmi.

Ljudi, shvatite - 50/50 sistem sluzi da zadovolji oba kriterijuma. A kazem kao neko ko bi bio srecniji da je pobedio bilo pobednik zirija, ili pobednik publike. Nadja i Princ su mi top 2 bili doslovno.

Ko je u polufinalu činio žiri i kako su oni glasali? Ima li gde?

Back