Niko
Ekspert
Koja je mrlja ostala Duncanu cija je pesma postala globalni hit.Nije prvi put, ali ne volim kad nisi ni po jednom kriterijumu najbolji. Mrlja ostaje.
Nevena je bar kod zirija bila sa 12.
Koja je mrlja ostala Duncanu cija je pesma postala globalni hit.Nije prvi put, ali ne volim kad nisi ni po jednom kriterijumu najbolji. Mrlja ostaje.
To sto ti ne volis i ja mnoge stvari ne volim pa cinjenica i realnost ipak govori drugacije. Pokusaj neki drugi put sa kredibilnijim argumentima. I Zeljku 2004. izmakla pobeda za 'citavih' 14 poena, a u nasim srcima je svima bio pobednik. To je zivot.Nije prvi put, ali ne volim kad nisi ni po jednom kriterijumu najbolji. Mrlja ostaje.
Mi nismo PoljaciMa hajde sta ste se utronjali, znali smo da pobedjuje nakon objave pesama. Ja sam samo ocekivala da ce biti malo ubedljivije. Ali da Princ dobije tvt nisam ocekivala ni u najludjim snovima.![]()
To sto ti ne volis i ja mnoge stvari ne volim pa cinjenica i realnost ipak govori drugacije. Pokusaj neki drugi put sa kredibilnijim argumentima. I Zeljku 2004. izmakla pobeda za 'citavih' 14 poena, a u nasim srcima je svima bio pobednik. To je zivot.
Ljudi kako je pobedila Jamala na evroviziji, isto ovako, tako da je apsolutno legitimna pobedaMeni je kul nastup i sve, ali 12 ni od zirija ni publike. Nisi najbolji u oba parametra..
Ni to nije legitimno. Idemo dalje, ko je sledeci da se raspravlja?Ljudi kako je pobedila Jamala na evroviziji, isto ovako, tako da je apsolutno legitimna pobeda
Ovog puta je to veoma suptilno odradilaOlja maherka![]()
Slazem se ali u Evropi ga treba ugasitiEvo za one koji konstantno k*njaju kako žiri treba da se gasi, a koji su navijali za Luke/a primer sa etalona zašto nam treba. Srbima sa telefonom u ruci ne možeš verovati.
Nema tu rasprave, samo ti ispadas klovn. 10+10 je scenario kao onaj uzivotu: dok se dve strane 'svadjaju' treca profitira.Ni to nije legitimno. Idemo dalje, ko je sledeci da se raspravlja?![]()
Ma dobro je, krka rtsov sendvicLjudiiii jel dobro Alesia Mišel
Tako je. Covek imao 8-9 poena manje od pobednika zirija i dvadesetak od pobednika publike. A sto je najjace, ni drugi, treci i cetvrti nisu uzeli nijednu kategoriju.Koja je mrlja ostala Duncanu cija je pesma postala globalni hit.