Pesma za Evroviziju 2023: Polufinale i finale

Za ovo si dobio report.
vera-ljubav.gif

Zao mi je Zejne 😭
Za svoju zemlju navijam i u kriketu da se takmici, mozda sada sa malo manje entuzijazma, ali ok je ovako. Stvarno mozda imamo sanse kod zirija na ESC, mozda je ovo nekako to cemu bi ziri mogao dati poene.. Rezultatski da se zabrinemo sto u pf glasa publika, a mi se pretezno gledano kroz ESC istoriju oslanjamo na dijasporu. Bojim se da ce Luku podrzati dosta manje nego Ninu ili Nevenu koje su mozda i najslabije podrzane od nase dijaspore. Probajte samo da zamislite scenu da prosecni gastoz kaze ajde da posaljem glas za ovo, taj film malo teze ce da bude. Bilo kako bilo srecno!

Želim svu sreću našem predstavniku. Poštujem volju većine.
Priznajem da ne verujem da ću poželeti da pesmu ponovo čujem.
Šta da radim kada sam stari roker.
Neke hoću! Npr. Princa.

Lokner bio u žiriju u polufinalu Beovizije 2007 i Molitvi dao 10.

Od Nevene me ne čudu 12 za Nađu, jer takvu pjesmu mogu zamisliti i ona da pjeva.

Kristina Kovač kao kompozizor sada na NF ima i 1. i 2. i 3. mjesto

Ni to nije legitimno. Idemo dalje, ko je sledeci da se raspravlja? :D
Ne raspravljam se, samo govorimo cinjenice, a te godine o kojoj god temi da je pevala, apsolutna najbolja pesma te evrovizije

jelena-karleusa-dancing.gif

Luki sve najbolje, ali meni je ova pesma bez veze kao i prvog dana kad sam je čuo, a da kao neki silujem sebe da mi se dopadne ne pada mi na pamet. Očekujem neki moćan nastup i nadam se da će ući u finale!

Ovaj put žiri sprečio totalnu katastrofu. Tačno sam znao koga će da spuste, a da će najviše glasova da dobije ovaj turbo džihad, to sigurno ni oni nisu očekivali.

Back