Offtopic

Ja se i dalje iskreno nadam da samo trolujes, jer si odlican materijal za Balkan Info
Ja sam svetan onog što se zove realnost. Nije ni malo slična onom što bi neko hteo,ili onom o čemu ti govoriš. I to je tako,nažalost.
Ne živim u bajkama kao neki. To će se pokazati pogubnim za one koji ne vide jasno stvari onkave kakve jesu. Ni lepe, ni ružne. Malo je toga crno-belo.

Previše si opterećen šta EU kaže.
Postoje i druge alternative i da ih nema naša zemlja već ne bi ni postojala zapravo bila i daleko manja. To je valjda jasno.
Prema tome jako je bitno EU šta i kako Srbija razmišlja ali zbog njenih geopolitičkih intersenih sfera. Nije njih brige ni za Srbe ni za jedan pojedinačan narod i njegove stvarne potrebe i naprdak. Njih zanima kako da ostavre svoje agende. I svako ko se tome suprostavi sebe radi njima kvari arhitekturu koju su zamislili.
Do naroda inako stižu beznačajne mrvice i to samo za zaslužne pojedince i njihovo najbliže okruženje.... ovako gotovo ništa.

Ma samo da ne uvedu vize jer hoću da putujem, za ostale mere me boli uvo jer sam strani plaćenik. :D

Ne brini za vize. To bi bilo kontraproduktivno u ovom prelomnom trenutku u pogledu opredeljenja Srbije.
Nama bi bilo loše ali bi nas tako izgubili.
Znaš to je žongliranje po žici. Samo majstori to znaju. Mi koristimo i hendalmo jako dobro moć naših strateških savezniuka i prijatelja iz Rusije i Kine.

giphy5.gif

Putin organizirao cirkusku točku, nastupio jedan od najvećih istočnoeuropskih klaunova 🤡

0EFB2D9A-56C3-4840-B157-A0493FC08E1E.webp

Marko nemoj se opterećivati tom vrstom iskaza i pamfleta i sve doslovno shvaćati.
Propagande ima i sa jedne sa druge strane.
Samo će ti to opteretiti duh. Oduzima ti energiju i stvara loše raspoloženje.
Daj se makni, odi malo u prirodu, zabavi se ...
Biće sve ono što će biti, mi u ovoj ravni nećemo odlučivati.
Uživaj u svakom trenutku SADA i ODMAH koji je ti je dat.

Ovako ne mozemo da se ponasamo na forumu. Zamolio bih bez ovakvih stvari ubuduce. Uzavrela je situacija i pustili smo neke stvari da idu malo dalje nego sto bi trebalo ali ovo se nadalje nece tolerisati. Moze se distukovati i sagledavati nesto iz razlicitih uglova ali nema potrebe za podbadanjima ovog tipa.

Sledeci ovakav post vodi u sankcije. Molim svakoga da se pridrzava pravila foruma i uvazava svoje sagovornike bez obzira koliko se (ne) slagali po pojedinim pitanjima.

Back