Stefan28
Ekspert
Gospode.....Diktator Putin stavio nuklearne snage u pripravnost. Luđak ide dalje. Bez presedana.
Najbolje bi bilo da skrati svima muku i da se samoubije na Uralu.
Gospode.....Diktator Putin stavio nuklearne snage u pripravnost. Luđak ide dalje. Bez presedana.
Najbolje bi bilo da skrati svima muku i da se samoubije na Uralu.
Aman je li on normalan isto... Pa ide u smrt.Zelenski potvrdio da će se pregovori između Kijeva i Moskve voditi na bjelorusko-ukrajinskoj granici!
Nije poenta doslovno u njemu (mislim jeste, ali..), već šta je on neka nada, snaga koja diže Ukrajince, ako on sad ode (a čini mi se da ide u sigurnu smrt to na bjeloruskoj granici) bojim se da ide sve u k.Josipa, njegova smrt je, koliko god to možda ružno zvuči, najmanji problem trenutno. Predsjednik je države, zapovjednik oružanih snaga i MORA prvi stati iza svog naroda i napraviti što god je u njegovoj moći da zaustavi krvoproliće i devastaciju u svojoj zemlji. Pregovori su nužni ASAP jer to je sad jedini način da ovo ludilo stane. Sad i odmah
BUKVALNO.Pregovori jesu nuzni, ali sumnjam da Putin planira da pregovara o bilo cemu. Postavice ultimatum, pa ako hoces prihvati, ako ne - nastavljamo dalje.
Mislim da je losa odluka odlazak u Belorusiju na pregovore, ali verujem da mu nije ostavljeno previse izbora.![]()
Ne bi ovo Putin radio da ovo nije državna politika. Dakle, ništa od toga. Ruski narod mora napraviti revoluciju iznutra. Inače nam nema spasa. Ovaj je lud.Neko je na Tviteru predvideo da će Putina sami Rusi smaknuti na ovaj ili onaj način, da će neki drugi oligarh preuzeti štafetu i svu krivicu svaliti na dedu, i vratiti sve kako je bilo uz kratkoročno dodvoravanje zapadu. Predstaviće se kao prva demokratska vlast itd.
Neko je na Tviteru predvideo da će Putina sami Rusi smaknuti na ovaj ili onaj način, da će neki drugi oligarh preuzeti štafetu i svu krivicu svaliti na dedu, i vratiti sve kako je bilo uz kratkoročno dodvoravanje zapadu. Predstaviće se kao prva demokratska vlast itd.