rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Srbiji Srbija na srpskom festivalu tipa Grand festival. Ovo se šalje u Evropu.

Domet Tee Tairović je isti kao Hurricane 2021. Znači zovem policiju da prijavim deluluizam trećeg stepena, ovo je haos.
Pa ne. Bukv. pitaj koga goda hoces sa turbo-folk krizni stab tvitera i poentirace sa konkretnim cajem i 'receipts'.

Mimo Sanje zbog logicnih razloga: ni Kseny PG CG ni Ivana Boom nisu gadjale 'dijasporasku crtu' u smislu emocije i sentimenta na tim proslavama i po klubovima.

Tea T. je uz Priju jedina iz ove tzv. 'nove generacije' koja bez omaske gadja u te emocije tipicnog dijasporasa punog kinte - samim tim ne cude njeni bezobrazno popunjeni rasporedi i angazmani gde god spustis prstom na mapi gde ima nasih.

Taj tip uspeha je nekad imala dok je zarila i palila npr. Indira Radic, pre nje Brena itd. Ceca, Seka Aleksic i ne znam koga jos ne ubrajam jer su manje-vise i dalje aktivne muzicki.

2401tea-tairovic-baksis.00015410.still001-830x553.jpg

Pritom i ove hitove koje ima su obrade albanskih i ne znam još kojih pesama, ko bi i šta napisao za nju za takmičarski festival..🤔 Ali i ja sanjam svaštaaaa, tako da ne mogu da "spočitavam" nikome.. 😍

Ja od IDJ tv za ESC kontekst bih voleo da vidim Amnu (ona mi je preinteresantna, drugojačija 🤩), Albino (i on ima posebnu priču) , ali to je sve BIH, ne Srbija.. 😃

Od komercijale bez vokala, Nikolija mi deluje baš, baš interesantno..

jer je to u očima 90% Evrope samo istočnoevropska kurva, sami ste to rekli pre tipa 3 dana. 😭
Pa bas za to i treba da je saljemo!

Niko se nije isprosipao i samo-razotkrio kao kivni i besni pristojnity zapadnoevropski fanovi kad im je trebala kokoska za cerecenje poput 'izoperisana' i kako su je sve kitili Ivana Boom.

Sve sam do samog prosvetljeni, woke, antifa i anti-diskriminatorni 'Earthlings' - al' kad treba da se ukazhe minimum postovanja, tolerancije i dostojanstva prema atributisanoj pevacici iz Istocne Evrope - sve tapete dobrote i prihvatanja se odlepljuju i izbija ono sto ih nikada nije napustalo na prvom mestu:

Rasizam, mrznja, ogorcenost i najokoreliji kompleksi.

Pevačice tipa Tee T i mogu ssamo da se prodaju dijaspori koja u te klubove ide, ne jer je željna njihovih remek dela, već zato što tog vikenda nemaju koga drugoga da slušaju kada izađu naveče u jedan id dva lokalna kluba u Šlavengflauzenštalu

Pevačice tipa Tee T i mogu ssamo da se prodaju dijaspori koja u te klubove ide, ne jer je željna njihovih remek dela, već zato što tog vikenda nemaju koga drugoga da slušaju kada izađu naveče u jedan id dva lokalna kluba u Šlavengflauzenštalu
Kaaaaaaaaaako da ne, pa nek ide Iva Lornes da ih napuni

Nadam se da si kupio kartu za njezin solistički koncert na Tasmajdanu dok ih nije nestalo.

Ali potreba 'pick me choose me' Srbalja koji su postovaoci muzike da u 2023. zdusno voze i placaju putarinu narativu koji je odavno zalutao: 'Turbofolk pevacice i zasto one ne zasluzuju leba da jedu niti da im se ukaze najosnovnije dostojanstvo i postovanje za poslovni uspeh' je patologija teska.

Prva Srbija će se vratiti na velika vrata kroz Stambol kapiju!

Sve najbolje tim pevaljkama, ali što dalje od Evrovizije.
Gate-keeping Evrovizije je jako problematicno samo po sebi - u sali ili van iste.

Prijateljski, odistinski preporucujem re-evaluaciju licnih vrednosti i ophodjenja prema drugima u koordinatnom sistemu zivotnom.

Nisam jučer pratio, i evo sad sam se probudio i vidim ovu temu, veseli se srpski rode! Mislim nije da nisam očekivao, pa nije teta Olja sa kruške pala, po meni je to najbolji izbor za euroviziju, finale neupitno, a u finalu šta bude bit će, u ovom trenutku mi je još prerano davat takve prognoze, ali neka je sa srećom

Ima kandidata i na ovom i proslom PZE za neke buduce predstavnike.

Filip Balos, Sara Jo, Princ, Zorja, Dzipii,...
Slazem se - nije ni kod mene Tea T. posto-poto.

Al' volim da branim pevacice koje su odrzale moje Balkansko gej bice citavim - uprkos licnim bitkama i nedacama od ego-besnjenja i ludovanja pristojnity muzickih konzumenata koji preko spustanja i nipodastavanja istih misle da im se smesi u e-mail inbox karta u jednom pravcu za fotelju u Silikonskoj Dolini.

Vazhi.

Gate-keeping Evrovizije je jako problematicno samo po sebi - u sali ili van iste.

Prijateljski, odistinski preporucujem re-evaluaciju licnih vrednosti i ophodjenja prema drugima u koordinatnom sistemu zivotnom.
Ae bre liče pod hitno da se sabereš jer si kandidat za klovna sezone s ovim glupostima koje pišeš. Ti ćeš meni da preporučuješ re-evaluaciju ličnih vrednosti, ti koji želiš Teu Tairović 2024. na Evroviziji. 🤣 Ovo ako nije neko trolovanje, ja sam bez teksta!

Ae bre liče pod hitno da se sabereš jer si kandidat za klovna sezone s ovim glupostima koje pišeš. Ti ćeš meni da preporučuješ re-evaluaciju ličnih vrednosti, ti koji želiš Teu Tairović 2024. na Evroviziji. 🤣 Ovo ako nije neko trolovanje, ja sam bez teksta!
Ja ne trolujem i svog ukusa se ne stidim. Stojim iza Tee i bilo koje meritokratski-stasale pevacice kojeg god muzickog reona da im se ukaze prilika.

Tea T., Iva Podrumara Lorens, neko treci.. - nebitno. Dok god je paket sa nastupom kao presudnim kompetentan i nosi pricu - salji!

Ne diskriminisem po imenu ljude u zivotu i stavljam ih u prigodne fioke bez da ih uopste razmotrim.
Najniza frekvencija za vibrirati.

Back