Joj nije baš tako.. Mislim kako koja zemlja.. Znaš koliko glasača ima vladajuća stanka u inostranstvu.. Mislim baš radim u tom polju, baš za doajsporu, pa znam kakva je situacija..![]()
... Ili moraš iznova da se prijavljuješ za svako glasanje u misterioznom vremenskom prozoru pre izbora za koji treba sam da se raspitaš kad je, pa zakasniš..Ne glasaju na izborima jer i kad zele ili ne mogu da glasaju ili
Jesmo značajan deo, ali ne znam baš da li većinski, i ne znam da li smo dovoljni za trenutne aspiracije sa Lukinom pesmom![]()
Pripremao je mamu i tatu kako da se ponašaju i oblače kad postane poznat . . . . .
Ali Luka i Hatari nigde veze. Hatari je industrija, Luka je elektronika/ dream pop. Potuno različiti muzički žanrovi.Hvala Konstrakti za sve ovo. Doduse Milovan Boskovic jeste saradnik sa Lukom, ali opet svakako bolje da saljemo nesto sto je kao Hatari nego izlizane balkanske pesme zaostale u 2000im.
Ja ipak mislim da će Norveška da otvara, nastup i pesma su mi više prikladni za otvaranje.Velike su sanse da Luka otvori, a Kaarija zatvori prvo polufinale.