rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Pa nebitno da li je mišljenje pozitivno ili negativno, jednostavno je udar na mozak ta paznja odjednom.

Joj nije baš tako.. Mislim kako koja zemlja.. Znaš koliko glasača ima vladajuća stanka u inostranstvu.. Mislim baš radim u tom polju, baš za doajsporu, pa znam kakva je situacija.. 🥺

Od devedesetih na 'vamo preko 50 ljudi koje znam je otislo u inostranstvo, sto porodice i familije, sto prijatelja. Svi su uglavnom drugosrbijanci, sa slicnima se i druze tamo (ako se druze sa Balkancima). Ne glasaju na izborima jer i kad zele ili ne mogu da glasaju ili im se polupismeni diplomatsko-konzularni kadar koji ni ne govori jezike zemalja u kojima su podsmeva sto uopste dolaze da glasaju (najizrazenije u Kanadi, uverih se i licno).

Glasaju na ESC, oni koji mogu.

Ne glasaju na izborima jer i kad zele ili ne mogu da glasaju ili
... Ili moraš iznova da se prijavljuješ za svako glasanje u misterioznom vremenskom prozoru pre izbora za koji treba sam da se raspitaš kad je, pa zakasniš..

Za referendum ili šta je bilo skoro su prvi put u životu poslali mejl sa naznačenim periodom prijave.

Jesmo značajan deo, ali ne znam baš da li većinski, i ne znam da li smo dovoljni za trenutne aspiracije sa Lukinom pesmom:LOL:

Jesmo značajan deo, ali ne znam baš da li većinski, i ne znam da li smo dovoljni za trenutne aspiracije sa Lukinom pesmom :LOL:

Vi, podrzani random evropskim gledaocima, dobar rezultat na tvt :love:

Pripremao je mamu i tatu kako da se ponašaju i oblače kad postane poznat . . . . .

Zanimljivo kako se sada vasceli srpski forum kune u Konstraktu kao u osmo svetsko čudo i nešto što se jednom rađa, a prete evrovizije zvali je podrumarom, lavorušom, smejaće nam se Evropa ženom i tako

Back