Offtopic

Neznam šta je to ali mislimda bi tebi daleko više pristajalo :ROFLMAO:

čestitke na uskoro postignutom 1000 postu ,baš ste neumorni...jel radite vi nešto osim što pišite ovde.

Zasita bi to bilo lepo. Mukice ni oni sami ne znaju gde će završiti za 2 do 3 godine.
Neka se mole Bogu da se održe i nek vide ko je sledeći za izalazak iz te nakupine pupeta.
A mi nismo trebali ući tamo ni 2030, pa ti dođe sve jedno šta pišu ti drugorazredni šibicari .
Inače ta čarolija oko ulaska u EU je umrla u Srbiji još 2010 godine a od 2015 više niko realan i svestan to ni ne projektuje.
Sve je odavno na ozbiljnoj rezervi.
Svet se toliko promenio da njegova arhitektuta više nije ni približno ista kao kad smo počinjali pregovore...sećali se neko kad je to uopšte bilo i šta je sve nama obećavano hahaaaaaaaaaaaaaaa

Turby, nemoj se opterećivati tom vrstom iskaza i pamfleta i sve doslovno shvaćati.
Propagande ima i sa jedne sa druge strane.
Samo će ti to opteretiti duh. Oduzima ti energiju i stvara loše raspoloženje.
Daj se makni, odi malo u prirodu, zabavi se ...
Biće sve ono što će biti, mi u ovoj ravni nećemo odlučivati.
Uživaj u svakom trenutku SADA i ODMAH koji je ti je dat.

Molim ako ima neko da mi da recept za neku finu poslasticu koja miluje nepca i ima čaroban ukus ...
uvek tragam za nečim novim..... pravim, pa vam javim utiske.

Uzgred jel neko prati ovu našu novu seriju BLOK 27 ... opet su napravili jako dobru stvar.. dark priča, paranormalno ...

Molim ako ima neko da mi da recept za neku finu poslasticu koja miluje nepca i ima čaroban ukus ...
uvek tragam za nečim novim..... pravim, pa vam javim utiske.
Evo, ne znam pravite li vi u Srbiji ovo, ali recimo prošle godine, tijekom putovanja u Bugarsku, za ručkom nas je domaćica ponudila kolačićima koji su bili punjeni kremom od oraha. Nisam nešto od kolača, ali nisam mogao vjerovati da nešto tako jednostavno može biti toliko fino. Prefino. Naravno da sam je besramno zamolio da mi spakira čitavu kutiju istih, ali mi je na kraju zaboravila dati recept. Naknadno sam guglajući pokušao skontati što je to točno, najbliže bi bilo vjerujem ovo:

https://www.coolinarika.com/recept/bugarske-ruzice-60daaa54-642e-11eb-8748-0242ac120039

Evo, ne znam pravite li vi u Srbiji ovo, ali recimo prošle godine, tijekom putovanja u Bugarsku, za ručkom nas je domaćica ponudila kolačićima koji su bili punjeni kremom od oraha. Nisam nešto od kolača, ali nisam mogao vjerovati da nešto tako jednostavno može biti toliko fino. Prefino. Naravno da sam je besramno zamolio da mi spakira čitavu kutiju istih, ali mi je na kraju zaboravila dati recept. Naknadno sam guglajući pokušao skontati što je to točno, najbliže bi bilo vjerujem ovo:

https://www.coolinarika.com/recept/bugarske-ruzice-60daaa54-642e-11eb-8748-0242ac120039
odlčično ..hvala ti, probaću ovo obavezno ... deluje mi baš pikantno.
ali ipak daću mamiti mojoj da mi ovo napravi...
ja se bahćem sa kremastim stvarima..to mi baš ide od ruke :ROFLMAO:

Pišu na Tviteru da je vrlo verovatno da će bacati upravo te "male" nuklearke ispod 5 kilotona. Nadam se da se šale.

To su roknuli skladište streljiva ili umjetnog gnojiva, zato takva eksplozija. Tako kažu i nadam se da je to

KLIČKO priznao: Kijev je opkoljen i na ivici je katastrofe

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko rekao je da je ukrajinska prestonica opkoljena, na pitanje agencije Asošiejted pres da li će vlasti evakuisati građane.
„Ne možemo ovo da uradimo, svi izlazi su blokirani. Trenutno smo opkoljeni“, rekao je Kličko.

On je dodao da je Kijev „na ivici humanitarne katastrofe“:

Snl Elections GIF by Saturday Night Live

Tako smo pre neki dan imali i vest kako se ruski vojnici predaju masovno i staju na stranu Ukrajine i da ce sve potrajati jos dan-dva maksimum. :D
Propaganda moze svasta.

Back