me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Sjećam se one drame Danijel Pavlović vs Ivana Peters zato što mu je dala samo 3-4 boda a on očekivao 10 ili 12 iz nekog razloga 😂

Za Lanu ima vremena, tek joj je 19. Vjerujem da ce pokusati opet i sa boljom pjesmom.

Pa Nina je Krstinji dala 4 a ne 0. Ja mislio nulirala je.

Last edited:
Pa eto, isto kao i Danijel na Ivanu 😂
Vjerovatno je i ona očekivala top 3, mada bih i ja rekao da je Nina pristrasno dala 10 Tini i 12 Baryaku al ajd, i Graja je Krstinji vjerovatno

Mozda je Barjak prvo odustao prosle godine kao pobjednik publike pa je RTCG odlucio da posalje Ninu kao drugoplasiranu u generalnom plasmanu.
Mozda je zato Nina dala 12 njima. Oni otkrice godine a ne znam imaju li objavu izmedju 2 montesonga.

Malo mi je slabo Tamarino radovanje u momentu kad je bilo proglasenje. Hladno, reda radi..

Meni je generalni utisak slab. Poboljšanje kvaliteta pesama jeste evidentno, ali je palo u vodu zbog očajnih nastupa i izuzetno slabe produkcije samog festivala. Kontam da su to balkanski standardi, ali stvarno... ne da ne pratimo trendove, nego smo ostali zaglavljeni u nekoj tamo 2006. godini.

Iako mi nije bila najbolja, zadovoljan sam izborom. Ima prostora za nadogradnju do maja i postoji potencijal za odličan scenski nastup. Ovo sinoć mi nije bilo "to" ali, kako rekoh, svakako zaslužena pobeda.

Lara najveći promašaj. Iz mog ugla, i ovo drugo mesto joj je previše. Dobra pesma, jeftin nastup.

Lukina pesma mi je i dalje najbolja (u studijskoj verziji). Kostim promašen skroz, nastup mi je bio dobar ali mi je jasno zašto se mnogima nije svideo. Ipak, nije zaslužio nulu od žirija, pogotovo u situaciji gde su pojedine nekonkurentne pesme dobijale top bodove ničim izazvano.

Sve u svemu, srećno Crnoj Gori i nadam se da će Tamara uspeti da izbori finale.

Ali ova crnogorska megalomanija🤣
To im je u genima.
Krstinja je dobar vokalista ali džabe kad joj pesma nije ni za Axal Grand. Nauči ženo da neko mora i da izgubi.

Postoji nešto što se zove fer plej. Bolje da je čestitala pobednici nego što se bavi ovim pijačarskim temama.

Ovo mi je level raspravke kao kad Filari javno proziva Gocu Tržan što mu nije dala bodove. 💀 Nema nikakvog osnova, jednostavno su drski, misle da su zvezde i daju sebi za pravo da se tako ponašaju. Sramotno, nauči da dostojanstveno istrpiš poraz.

Krstinja kraljica, svaka joj čast za stori. Konačno neko nešto javno da kaže protiv pristrasnog glasanja. 👏🏻
Ako ćemo o pristrasnosti, pre će biti da je pristrasno glasao neko drugi, ali bi bilo malo glupo udarati na svojih dobijenih 12 bodova, je'l da?

Back