me Crna Gora 2026: Tamara Živković - Nova zora

Sjećam se one drame Danijel Pavlović vs Ivana Peters zato što mu je dala samo 3-4 boda a on očekivao 10 ili 12 iz nekog razloga 😂

Za Lanu ima vremena, tek joj je 19. Vjerujem da ce pokusati opet i sa boljom pjesmom.

Pa Nina je Krstinji dala 4 a ne 0. Ja mislio nulirala je.

Last edited:
Pa eto, isto kao i Danijel na Ivanu 😂
Vjerovatno je i ona očekivala top 3, mada bih i ja rekao da je Nina pristrasno dala 10 Tini i 12 Baryaku al ajd, i Graja je Krstinji vjerovatno

Mozda je Barjak prvo odustao prosle godine kao pobjednik publike pa je RTCG odlucio da posalje Ninu kao drugoplasiranu u generalnom plasmanu.
Mozda je zato Nina dala 12 njima. Oni otkrice godine a ne znam imaju li objavu izmedju 2 montesonga.

Malo mi je slabo Tamarino radovanje u momentu kad je bilo proglasenje. Hladno, reda radi..

Meni je generalni utisak slab. Poboljšanje kvaliteta pesama jeste evidentno, ali je palo u vodu zbog očajnih nastupa i izuzetno slabe produkcije samog festivala. Kontam da su to balkanski standardi, ali stvarno... ne da ne pratimo trendove, nego smo ostali zaglavljeni u nekoj tamo 2006. godini.

Iako mi nije bila najbolja, zadovoljan sam izborom. Ima prostora za nadogradnju do maja i postoji potencijal za odličan scenski nastup. Ovo sinoć mi nije bilo "to" ali, kako rekoh, svakako zaslužena pobeda.

Lara najveći promašaj. Iz mog ugla, i ovo drugo mesto joj je previše. Dobra pesma, jeftin nastup.

Lukina pesma mi je i dalje najbolja (u studijskoj verziji). Kostim promašen skroz, nastup mi je bio dobar ali mi je jasno zašto se mnogima nije svideo. Ipak, nije zaslužio nulu od žirija, pogotovo u situaciji gde su pojedine nekonkurentne pesme dobijale top bodove ničim izazvano.

Sve u svemu, srećno Crnoj Gori i nadam se da će Tamara uspeti da izbori finale.

Ovo mi je level raspravke kao kad Filari javno proziva Gocu Tržan što mu nije dala bodove. 💀 Nema nikakvog osnova, jednostavno su drski, misle da su zvezde i daju sebi za pravo da se tako ponašaju. Sramotno, nauči da dostojanstveno istrpiš poraz.

Krstinja kraljica, svaka joj čast za stori. Konačno neko nešto javno da kaže protiv pristrasnog glasanja. 👏🏻
Ako ćemo o pristrasnosti, pre će biti da je pristrasno glasao neko drugi, ali bi bilo malo glupo udarati na svojih dobijenih 12 bodova, je'l da?

Back