Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

5.Koja je hrana po vama najjači afrodizijak?

Marko - Pa vjerojatno musaka, čim pomislim na nju kao Burj el Arab mi je
Pokahontas - Gumene bombone
Stefix - Musaka
Ro97 - Čokolada, nekako je seksi

345466271_2024755121193351_707260330743074385_n.jpg

Pamti se sve!!!

Jedva čekam da pojedini isprozivani forumaši ulete u temu xDD sledeće nedelje ću da se tresem da ne dođe "Leo Cezar has mentioned you in a post"

Neka neko proba da glasa u anketi (može da menja posle glas) i neka napiše da li mu se vide rezultati nakon glasanja.

Kako se napravi da se ne vide rezultati nakon glasanja da li neko zna ?

Možemo svi da glasamo?
Svi mogu da glasaju u anketi (čak i oni koji su učesnici ove prve emisije , na njima je da li će za sebe ili za nekog drugog).
Samo da rešimo prvo ovo oko vidljivosti ankete.

Ja kada sam pravio anketu na Šampionatu imao sam isti problem pa mi je @Miloš postavio.

Verovatno postoje neka podešavanja za ankete koja nisu dostupna svim forumašima.

Za koju od osoba za ovim stolom mislite da je prva izgubila nevinost ?

Marko - Pokahontas
Pokahontas - Marko
*Stefix – Ro97
Ro97 - Marko

Publiko šta vi mislite ko je od njih prvi izgubio nevinost?
0 poena

hot-love-strip-tease-kiss-9yfeuiebmmel2n0j.gif
Stwfix 🤣🤭
Salim se, nemam pojma.

P.S. Tek sada pratim reprizu ovoga.

Koja od osoba sa foruma po vašem mišljenju ima želju za seksom sa vama ?

Marko – Bebi
Pokahontas - liberta
Stefix - Josipa (varnice su bile)
*Ro97 - Etica (Hahahah, poludit ću. Pa ja stvarno ne znam kakve koristi od mene za 90% forumadije ovdje, kad ne igram za isti tim. Tako da sumnjam da itko razmišlja o meni na taj način. Što se tiče (aktivnih) forumašica, mislim da nitko nije ni približno mojih godina, odnosno ja njihovih godina, tako da je ovaj moj odgovor više neka nada, jer u slučaju da obavim dobar posao, etica bi mi možda poslije skuhala neku finu supu, malo bi nešto zamezili, možda bi pao neki njen specijalitet, pa malo neke palačinkice za desert i svima super xD)

Koga još zanima kako bi izgledalo ovo "krčkanje" ? @etica
0 poena

sexy-time-cooking-kitchen-6p51ufxkp0vwbt2b.gif

Pa Ro to sto ne igras za isti tim, ne znaci da neki ne bi zeleli keks sa tobom 🤣🤪 takvi su sada na ceni 🤣

Last edited:
Podesio sam da se ne vide rezultati. Trebalo bi da je sad ok.

Back