Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Bome, obrnite još jednu turu pića. :devilish:

Malo bolja emisija od prethodne, ali ste me razocarali. A tebi Mikice cu da se ukazujem redovito u snovima u obliku najvece zvecarke do kraja zivota!!

Haha da, @zeleni jos moram da objasnim zasto sam te naveo tamo. Ja tu nisam shvatio da treba da navedem nekoga ko me nervira, ili ko mi je dosadan, meni si ti pao na pamet, kao neko ko voli taj svet horor filmova, mraka (ne znam zasto), jos si sa druge planete, pa eto to mi je verovatno bila asocijacija na tebe :D

Hahahahahahahaha 😂😂😂😂
Moram da priznam da je ova večera bila ukusnija od prve, ali za to krivim produkciju! Imali su realno mnogo bolja pitanja od nas... Sa vanile smo prešli na BDSM, kakva li će tek pitanja biti poslednjoj grupi 🔥
Tbh 69 sa @Micky bi bio brutalan! Vragolančić jedan 😋 😉
Momci svaka vam čast! Ismejao sam se baš slatko, teško će mi biti da odlučim za koga ću glasati 😂👏🏻

Pukla je ova grupetina.
😂

Koja osoba sa foruma vas najmanje voli?

liberta - Petar - Čini mi se da su spominjali neki konflikt, možda sam pomešao) Ne znam toliko odnose između forumaša.
*Destry94 – Petar - Jako dobro pitanje. Iskreno mislim da je to Petar. Iz više razloga.
Micky – Petar - Ne znam, zaista. Navodim Petra.

Stole – Mrm - Ne znam ko ne može Destrija da voli, realno. Ali sećam se da je imao neku raspravu sa Mrmom, moguće da je njega stavio.

hate-you.gif

Petar im donosi prvi put dva poena.
2 poena​
Ovo je hit. 😂

Bar mi Micky nije posvetio dabogda propao. Kokoška je okej.

Ohhh Petre, zaista me uopste ne znas, ja to ne bih nikome posvetio😉 zato sam i lupetao na to, ne zelim nikome propast, a pogotovo ne bilo kome ovde na forumu 😉

Back