Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome sa kim bi da je pitanje života ili smrti najviše voleli da imate seks (pozicija 1 najviše, pozicija 10 najmanje).
Stole-1. Anhel (imamo ponekad neke čarke, neslaganja u mišljenima, možda čak i raspravice, a znate kako kažu - problemi se najbolje rešavaju u krevetu. A i voleo bih da proverim da li je u krevetu anhel i da li je potrebno da moj đavolak probudi njegovog).
2. Marko (od ponuđenih, a za koje znam kako izgledaju, Marko je fizički najviše moj tip)
3. Stefix (čuo sam da je jako zgodan, a po toj nekoj nadrkanoj energiji na forumu deluje mi kao da je prava vatra u krevetu)
4. MilanB (ima pohotan pogled, verujem da bi bilo baš dobro)
5. Pokahontas (iako mi deluje kao neko ko voli rasne milfare, a ja to definitivno nisam, stavio bih ga relativno visoko. Ne znam kako izgleda, ali imam osećaj da je baš hot)
6. Ivana (s obzirom da je prethodna pobednica ĐV, ko zna kakva sve umeća krije, ostavlja mi utisak domino dame i ženske verzije Kristijana Greja)
7. Vax (deluje mi kao neko ko voli dosta da eksperimentiše u krevetu i ko bi probao nešto ekstremno, pa me malo strah)
8. Destry (čovek je ženjen, ne bi valjalo da se ja tu mešam, osim ako bi pala ponuda za neku trojku. U tom slučaju možda bih i prihvatio)
9. Liberta (Liberta je moj drug, ne gledam ga u seksualnom smislu, kao ni on mene)
10. Nije sve tako sivo (bojim se da bi tokom samog čina pustio Gnezdo orlovo, pa bih u tom slučaju radije preskočio tako nešto).