Đavolja večera 3

Pobednik S03 ĐV treba da bude :

• Micky

• Dežurni

• Destry94

• Ro97

• zeleni

• Pokahontas

• Stefix

The results of this poll are hidden until it is manually edited by the user or site admin.

Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome sa kim bi da je pitanje života ili smrti najviše voleli da imate seks (pozicija 1 najviše, pozicija 10 najmanje).

Stefix - /

Pokahontas/kolega iz prve runde, puno toga smo prošli zajedno hehe

Stole-1. Anhel (imamo ponekad neke čarke, neslaganja u mišljenima, možda čak i raspravice, a znate kako kažu - problemi se najbolje rešavaju u krevetu. A i voleo bih da proverim da li je u krevetu anhel i da li je potrebno da moj đavolak probudi njegovog).
2. Marko (od ponuđenih, a za koje znam kako izgledaju, Marko je fizički najviše moj tip)
3. Stefix (čuo sam da je jako zgodan, a po toj nekoj nadrkanoj energiji na forumu deluje mi kao da je prava vatra u krevetu)
4. MilanB (ima pohotan pogled, verujem da bi bilo baš dobro)
5. Pokahontas (iako mi deluje kao neko ko voli rasne milfare, a ja to definitivno nisam, stavio bih ga relativno visoko. Ne znam kako izgleda, ali imam osećaj da je baš hot)
6. Ivana (s obzirom da je prethodna pobednica ĐV, ko zna kakva sve umeća krije, ostavlja mi utisak domino dame i ženske verzije Kristijana Greja)
7. Vax (deluje mi kao neko ko voli dosta da eksperimentiše u krevetu i ko bi probao nešto ekstremno, pa me malo strah)
8. Destry (čovek je ženjen, ne bi valjalo da se ja tu mešam, osim ako bi pala ponuda za neku trojku. U tom slučaju možda bih i prihvatio)
9. Liberta (Liberta je moj drug, ne gledam ga u seksualnom smislu, kao ni on mene)
10. Nije sve tako sivo (bojim se da bi tokom samog čina pustio Gnezdo orlovo, pa bih u tom slučaju radije preskočio tako nešto).

liberta - Uh sad, da je Micky na spisku znam da bi bio na prvom mestu ali pošto njega nema, na mukama sam. Ivanino poslednje mesto mislim da ne moram da objašnjavam xD Strejtaši Destry i Poky idu u sredinu iako mislim da bi bili više ukoliko bi njihovo opredeljenje bilo drugačije. Za Pokahontasa mislim da je dobar u krevetu (ne znam iz kog razloga) a Destry voli mačke što mi je green fleg k'o kuća! Logičan izbor je MilanB ali isključivo zbog toga što znam, kada bi se strasti rasplamsale, u pozadini bi svirale Tea i Galena i to bi bio potpuni užitak. Znači MilanB isključivo zbog muzike, haha. Stefixa znam, sladak je ali ja ne volim twink momke .

Destry94-Osim Ivane svi na večeri su muškarci. A pošto prosto nemam privlačnost prema muškarcima ne znam kako bih ovo rangirao. Plus sam oženjen pa da je i pitanje života ili smrti ne bih imao seks sa nekim drugim Biću dosadan I rećiću da ne želim da rangiram.

Nije sve tako sivo-1. Ivana
---------------------------------- ostale cu poredjati kako su stajali u pp

Anhel - /

MilanB - I ovde sam se prilično nalupao jer nemam pojma za većinu vas ko ste, ali eto... sorry Ivana, jedina si devojka tako da logično 10. mesto.

Vax'ildan - /

Rangirajte forumaše koji su sa vama na večeri po tome sa kim bi da je pitanje života ili smrti najviše voleli da imate seks (pozicija 1 najviše, pozicija 10 najmanje).

Stole-1. Anhel (imamo ponekad neke čarke, neslaganja u mišljenima, možda čak i raspravice, a znate kako kažu - problemi se najbolje rešavaju u krevetu. A i voleo bih da proverim da li je u krevetu anhel i da li je potrebno da moj đavolak probudi njegovog).
2. Marko (od ponuđenih, a za koje znam kako izgledaju, Marko je fizički najviše moj tip)
3. Stefix (čuo sam da je jako zgodan, a po toj nekoj nadrkanoj energiji na forumu deluje mi kao da je prava vatra u krevetu)
4. MilanB (ima pohotan pogled, verujem da bi bilo baš dobro)
5. Pokahontas (iako mi deluje kao neko ko voli rasne milfare, a ja to definitivno nisam, stavio bih ga relativno visoko. Ne znam kako izgleda, ali imam osećaj da je baš hot)
6. Ivana (s obzirom da je prethodna pobednica ĐV, ko zna kakva sve umeća krije, ostavlja mi utisak domino dame i ženske verzije Kristijana Greja)
7. Vax (deluje mi kao neko ko voli dosta da eksperimentiše u krevetu i ko bi probao nešto ekstremno, pa me malo strah)
8. Destry (čovek je ženjen, ne bi valjalo da se ja tu mešam, osim ako bi pala ponuda za neku trojku. U tom slučaju možda bih i prihvatio)
9. Liberta (Liberta je moj drug, ne gledam ga u seksualnom smislu, kao ni on mene)
10. Nije sve tako sivo (bojim se da bi tokom samog čina pustio Gnezdo orlovo, pa bih u tom slučaju radije preskočio tako nešto).

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Nisam imala pojma da ostavljam takav utisak. :ROFLMAO:

VIII U ovom delu emisije treba da rangirate forumaše na večeri ( UKLJUČUJUĆI I VAS) po tome ko ima najviše šanse da se plasira u finalnu emisiju. (pozicija 1 najviše, pozicija 11 najmanje).

Stefix
Pokahontas
Stole
liberta
Destry94
Nije sve tako sivo
Ivana
Anhel
MilanB
Vax'ildan

Stefix - /

Pokahontas - Destry94 / udara na biračko telo koje je, narodski rečeno, glas razuma ,Stoleudara na biračko telo koje ne bi glasalo za druge kandidate
,Pokahontas / udara na šizofreniju

Stole-/

liberta - Ovde sam se vodio i brojem poena u emisiji, i nekim osećajem. Sebe sam optimistično stavio pri vrhu.

Destry94 - /

Nije sve tako sivo-/

Anhel - /

MilanB - /

Vax'ildan-/

IX U poslednjem delu emisije treba da se izjasnite zašto baš vi trebate da budete deo finalne večere ove treće sezone !

Stefix- Naravno da smo stigli i do ovog dela " usta moja hvalite me ", ali ja ne umem da ubedjujem ljude... Voleo bih da prođem u finale i konačno dobijem najprljavija pitanja da izdominiram, ali o tome ne odlučujem ja već publika! Bilo kako bilo, drago mi je što sam deo ove emisije i što sada znam ko je kinky i na koga mogu da bacim udicu! Voli vas i ljubi vaš Stefix!

Pokahontas-https://forum.evropesma.org/attachments/natasa-bekvalac-gif.18149/

natasa-bekvalac.gif

Stole-Sećate se finala Forumskog Survivora i pisma u kom sam otkrio forumsku ljubavnu priču? E pa možda sa pravim pitanjem postoji mogućnost da se u finalu ĐV dogodi jači plot twist.

liberta - Mislim da sam bio dovoljno zanimljiv i kreativan, da zainteresujem masu za finale. Prva Đavolja večera mi je, pa ako gorim neka gorim do kraja (u paklu) - Ako postoji?

Destry94 - Zašto baš ja? Ne moram biti ja. Može biti bilo ko drugi i biće super finale. Ali ako publika želi da u finalu vidi nekoga ko će uvek biti iskren, to jest trudiće se da uvek da najiskrenije odgovore pa makar se to ne sviđa većini, mogu biti uvereni da sam to ja. Bio sam iskren i dosledan sebi a da li ću biti u finalu mi je manje važno. Ovde smo da se zabavimo!

Nije sve tako sivo-Zasto ja trebam da budem u finalu? Pa zato sto se nikada nisam takmicio ovde i zato sto sve ovo nije neka moja prica. Mislim da sam se ok pokazao za prvi put.

Anhel - Pa ne treba, nisam ni planirao , Šalim se, ima onih koji više to zaslužuju

MilanB - Pa zapravo ne mislim da baš ja treba da budem deo finalne večere. Ima ovde u baražu jačih i zanimljivih igrača. Ali ako treba nešto da kažem, neka bude to da smatram da sam među iskrenijima ovde i da ne pokušavam da se dopadnem širokim narodnim masama.

Vax'ildan - Poslao sam odgovore cisto da izbegnem novcanu kaznu. Ionako je namesteno. A pitanja ekstremno neinspirativna. Ispricavam se. Ocekujem golem cringe od ostalih. Meh..

Back