es Španija 2022: Chanel - SloMo

Ali videlo se koji je paket u pitanju na NF, nije kao da je predviđano na osnovu audio snimka. :)
 
To ne sporim. Ali onaj ko to ne želi da vidi nada se eventualnom flopu na ESC i 16. mestu. :ROFLMAO:
 
Mene mnogo zanima nesto. Da je Srbija ove godine poslala spansku pesmu i Chanel, da li bi ovako dobro prosla kod zirija kao sto je Spanija? Ja mislim da ne bi, prosli bi dosta losije kod njih.
Mene iskreno više zanima za Moldaviju, da li bismo sa takvom pesmom bili drugi kod publike? 😀
 
Ova pesma mi uopšte nije keči. Ništa nisam zapamtio sem ekstra plesa i još ekstra guzice. Baš je dobra mora se priznati, treba da bude visoko rangirana. Al pesma, baš ne mogu tekst da zapamtim.
 
Meni je pesma napredovala od prvog pojavljivanja do samog finala. Svakim revampom mi je bila sve bolja, da bi mi u finalu bila najbolja. Recimo, onaj pocetak sa onim trubama su mi bas odlicne i oseti se da je spansko. A o nastupu, koreografiji nema sta da se vise doda, nadmasila samu pesmu, a ona (Chanel) je pun pogodak za ovo.
 
Oni su mi valjda prvi primjer na Eurosongu da je revamp uspio. I baš su gradirali sve. Točno se vidi da su pametno slagali. Da je bilo više sreće, ali i pameti u publike, ona bi pobijedila. No, nema veze. I ovako je već postala ikona.
 
Slazem se. Nazalost u ovoj godini, prvi put niko nije imao sanse da pobedi pored Ukrajine. Ali ovo sto je ona i njen tim uradio za Spaniju je kao pobeda.
 
Камо лепе среће, па да оде статус домаћина (((правом))) победнику ове године, и коначно да се добије онакав Евросонг каквог је већина желела и очекивала
 
Live on tape

 
Kako se vidi napredak od Benidorma do finala Eurosonga. Inače, grozno mi je to live on tape bez publike.
 
Ja sam još u januaru, kad sam je video na Benidormu, rekao da ovo ide u Top 10. Izvođenje bolje nego Fuego 2018. igrački je odradila perfektno i besprekorno kako niko nikad u istoriji ESC-a nije!!! I žiri je to znao jako da ceni i svaka im čast, zaista potpuno zasluženo 3.mesto.

Bravo za Španiju koja se vraća u stilu u elitu, kao i za UK
 
Ova ribetina je skinula krunu Eleni i ne postoji argument protiv.
 
Back
Top