ne videh da si već poslao...Mali je ukupan broj glasova juče bio: 10285, dosta niže nego lani, i nizak za dosta veliku populacij, toliko bude glasova u Litvaniji u jednom polufinalu...poprilično nisko interesovanje, kad se uporedi i sa brojkama ovde u Srbiji na primer..
Pa ne vidiš ti, ne vidite ništa šta ja kažem..ne videh da si već poslao...
taj demoskopski žiri ima na Sanremu, ali je bolje skalirano (33-33-33)I ja recimo volim ESC i pratim i njega od detinjstva i naše nacionalne izbore od jelte 2004, i doslovno nijednom u životu nisam poslao nijedan glas nikada ni za koga, stvarno ili potpuno zaboravim, ili mi deluje bespotrebno.
A što reče Ivana, ovo sad u Španiji prvo što dođe skupo (iako je to ok da bi se smanjio broj navaljivača koji će da glasaju 10+ puta ili koliko je već ograničenje, ali masu ljudi, posebno klinaca i mladih koji su ionako većina fanova, će da odbije cena glasa). A pritom, publika odlučuje samo 25%, sinoć smo videli da je onaj prvi žiri maltene zapečatio kako će ko proći, i onda se i gubi poenta, publici se šalje poruka i stvara se utisak da televoting ne utiče preterano bitno na ishod kad se saberu na nju još i standardni i demoskopski žiri.
Baš nešto razmišljam kako mi taj demoskopski žiri zvuči kao kul ideja u teoriji, al u praksi mi se nikad to nešto nije svidelo.
Da, ali tamo se glasanje razlikuje maltene svake večeri: prve dve je press, onda treće valjda poredak prve dve večeri po pressu + demo (50%) + tvt (50%), za četvrto veče sa gostima i duete ne znam, i u finalu valjda tvt, pa u super finalu demo (33%) + tvt (34%) + press (33%). Možda sam se nalupetao, ali u svakom slučaju je komplikovano.taj demoskopski žiri ima na Sanremu, ali je bolje skalirano (33-33-33)
Du-mă, du-mă, tu departeDa, ali tamo se glasanje razlikuje maltene svake večeri: prve dve je press, onda treće valjda poredak prve dve večeri po pressu + demo (50%) + tvt (50%), za četvrto veče sa gostima i duete ne znam, i u finalu valjda tvt, pa u super finalu demo (33%) + tvt (34%) + press (33%). Možda sam se nalupetao, ali u svakom slučaju je komplikovano.