es Španija 2025: Melody - Esa diva

Ali Chanel je imala mnogo urbaniji i moderniji zvuk i zvučalo je kao nešto što bi se vrtilo na radiju (i jeste kod njih), ovo a i Nebulossa su bukvalno samo projekti za ESC i to je to
Pa ok, Melody zvuči kao JLo reject iz kasnih 2000-ih, a Chanel kao JLo reject iz ranih 2010-ih kad se globalno malo više popularizovao regeton, jeste malo savremenija produkcija, ali to su meni u široj perspektivi mogućih pesama male razlike, vrlo mislim da se ni ona ne bi vrtela po radiju kod njih da je nisu videli kako izgleda, igra, i šta radi na sceni.

Verovatno da im treba i manje instruisana/kalkulisana komisija, ali i šire interesovanje što kažete.

Da se tvt pitao te 2022. otišle bi Tanxu i vrlo verovatno prošle kao i Fulenn

Definitivno je ova godina najslabije ponude. Prošla godina je imala bolje pesme, ali je ceo festival bio traljav produkcijski.

Produkcija ove godine je super, ali Ines Ernan je smaračica baš, nimalo mi zanimljiva nije, ona druga voditeljka onako, jedino Rut na nivou. Vazda su im voditelji slabi.

Problem je isto što konstantno potenciraju da je ovo festival za evrofanove i samo se njima dodvoravaju a hoće da plasiraju festival kao festival španske muzike. Pa PzE bukvalno ima EVROVIZIJA u nazivu a mislim da manje pričaju o samom odlasku na ESC od Španaca

Onda će da ih pukne po nosu kada i Melody završi negde na začelju, pa će, ili da naprave promene u smislu odabira i smera, ili da se vrate na interni izbor. Ja doduše i dalje ne vidim da je bilo ko mogao nešto više da uradi ove godine. Daniela i J Kbello su stvarno odradili zadatak time što su se istakli nastupom + Daniela je samo za koji poen izgubila od Melody koja skače po TV od detinjstva.

Isus bog i konspirasi više. Vratite euroviziju kad je jedini problem bio što Island-Švecka-Norveška,-Danska, Baltkk, Grčka - Cipar, Albanija-Italija i ex yu međusobno dijele poene. Gubim volju i želju za eurosongom, a vjerujem da nisam jedini. Pretjerujete

Potpuna saobraćajna nesreća od pesme. Zastarela, melodramatična, shvata sebe preozbiljno, tekst banalan i besmislen, pevačica koja urla, operisana od dobre koreografije, nastup transfer blama, itd.

Ali sa druge strane, nekako je toliko je očajno i campy da mi je duhovito i bukvalno sam se naglas smejao dok sam gledao 😂

Španci su zaista…posebni.

Ovo mi je baš mnogo generično. Mislim da bi šanse za neki veći plasman bio J Kbello (bar prema studijskoj verziji), mada ni on nije bio nešto vokalno dobar uživo.

Slaykov helikopter je bio stoput bolji nego ovaj Melodijin.

Sve u vezi ove tri minute je jadnjikavo i loše.

Budući da su fanovi Melody izgurali pobjedu kroz tvt, mislim da bi sa demoskopskim žirijem izgubila, baš joj je išla na ruku promjena sistema

Užas, dobro, srećan im bio još jedan bottom 3. Pesma je prosečna, jeste jedna od hitičnijih, ali ceo utisak je vrlo slab. Njena interpretacija stvarno para uši na momente, a nastup je previše messy. Daniela ili Kabeljo bi definitivno bili mnogo bolji izbori, deluju znatno smislenije i profesionalnije na sceni.

Daniela je stvarno uspela da performansom izvuče prosečnu pesmu. J Kbello isto, s tim da mi je on bio možda i najbolji izbor u smislu te "evrovizičnosti" sa nekakvim Mahmood prizvukom.

Isto kao i prošle godine kada su mogli da serviraju kvalitet i imali kapacitet za dobar žiri rezultat, izabrali su kandidatkinju za šou program Nikad nije kasno. Tipični Španci.

Back