es Španija 2025: Melody - Esa diva

Ma kapiram da će nakon ovog dijela sa klipa prebaciti na onaj brži, što je opet bolje nego trenutna verzija. A i taj brži treba da uredi svakako 😄

Čitao sam da je valjda završila sa ekipom sa kojom je radila za BF i dala se u potragu za novim koreografom i scenografom ali da su propali pregovori pa im je sad malo frka

Kako izlaze nove pesme, sve gora od gore, meni ovo ostade u boljoj polovini i to na 11. mestu trenutno. 🤡 Nadam se da će revamp biti dobar. Ne mogu im oprostiti DeTeresu.

Svako malo dreknem:
Una diva es valiente
Poderosa

Ne bih voleo da previše čačkaju pesmu, ovako mi je sasvim na mestu i volim što je nabacana i predramatična. 👠

Potpuno je drugačiji utisak kad gledaš NF, jer postoji i taj momenat da ti je žao što nešto bolje nije pobedilo.

Pa sad ne želim ni ja da se uozbilji, ali mnogi su profitirali od key change na ESC, uključujući i nas.

Prvi put mi se desilo da sam navijao za jednu pesmu da pobedi i kada je pobedila, skoro da mi je zao sto je pobedila; ostavila mi je bezvezan utisak nakon sto sam cuo uzivo, a i video. Njen vokal u ovoj pesmi mi je iritantan i kvari mi pesmu. A i nastup mi je diskutabilan. Ima dosta dobrih deonica, ali ono vrtenje kosice mi je valjda cringe; smesno, jadno... Ne znam kako da se izrazim.
Ostavljam neki mali tracak nade da ce mi se utisak popraviti, a inace mi je pesma za lagani TOP 5, pa i da se bori za broj 1.

Meni će Španci na Evroviziji biti večita enigma.

Nijedne godine ništa ne razumem šta se dešava na Benidormu, uvek je neka drama, neki procenti, svi nešto vrište i histerišu, haos potpuni.

Onda odaberu pesmu koja je realno očajna, ali je makar veoma kemp i zabavna, a zatim nam serviraju potencijalno najgori revamp u poslednjih nekoliko godina. Kao da su isisali svu energiju iz ove pesme, zvuči kao najjeftiniji demo.

Ko god joj je uradio ovaj revamp je mrzi.

@Miloš Nadam se da je okej da komentarišemo šta smo čuli, bez da delimo linkove. Nisu mi baš najjasnija pravila foruma, pls me nemoj banovati 😭

А нема шта, пјесма је изашла на Новом Зеланду и може да се чује, нисмо дијелили линкове, то ћемо сутра кад званично изађе спот 😄

564.webp

Španci stvarno nisu sastavljeni kako treba. Ovo zaista zvuči kao demo nekog lošeg remixa, a doslovno su sterilisali pesmu sa Benidorma i sklonili sve kičasto i kitnjasto zbog koje je imala nekakav šarm.

Meni je Esa Diva od prvog dana bila favorit i neironično odlična stvar, uz sve zamerke koje sam imao. Stvarno ne znam koji je genije čuo revamp i rekao to je to, šaljemo EBU.

Wow, od loše pjesme su napravili još lošiju. Maestralno 🙏

Ovo zvuči k'o kad se Albanci uhvate revampovanja.

Pa gde joj je onaj lepi, baladični, simfonijski refren? Meni ovo zvuči smešno, kao one fanmade remix verzije koje možemo naći na jutjubu za mnoge pesme.

Napravili su i 'klasičnu verziju' koja će na kraju još biti najbolja

J Kbello i Daniela su mogli bez ikakvih promjena direkt za Bazel, ali dobro, to je što je. Benidorm treba ili da se mijenja iz korijena da bi opstao ili da lijepo interno biraju. Mada kontam da bi opet interno izabrali ovo haha

Sad sam poslušala novu verziju.
Mogu reći da nisu baš čitavi, ko god da je radio ovo. Ajde, latino prizvuk u strofama mi i ne smeta toliko, ali refren i sam ostali instrumental katastrofa. Ide još jedan bottom 5 verovatno za Španiju, ona prva je mogla konkurisati i za TOP15 ako bi se kockice složile kako treba.

Back