es Španija 2025: Melody - Esa diva

Ne sviđa mi se revamp, u refrenu su pojeftinili ionako jeftinjavu pesmu. Samo su potvrdili bottom 3.

To je to kad se traže revampi gde treba i gde ne treba.

Prva verzija je imala sve što je trebalo ali ja više ne mogu povezati novu verziju sa pesmom...

Ne svidja mi se revamp. Prva verzija je bolja, mada Špancima svakako ove godine ne gine neko od poslednjih mesta u finalu.

Reče komentar ispod klipa na yt da je nova verzija više 'švedska' nego španska i mogu da vidim/čujem zašto/kako je neko došao tog zaključka. Lakše bih progutao revamp da je pesma kao takva i objavljena, a ovako ne mogu da se naviknem.

Ma okej je revamp skroz, nego nam je nekima vremenom postao drag onaj prvobitni šarmantno dated uradak 😁 I meni malo nedostaju elementi iz istog, ali ovo nije loš revamp.

S druge strane, ne verujem ni da joj je nešto značajno poboljšao šanse sa plasman, ja ovo ni ranije nisam a ni sada ne vidim na levoj strani tabele. Ali barem ne očekujem ni preterana razočaranja uživo, ona mi deluje kao dobar, iskusan i snalažljiv performer.

Meni se dopada revamp 😍 Nekako mi je pesma bolja iako vidim da se mnogima ne sviđa.

Нема тог ревампа који од лоше песме може да направи нешто слушљиво.

Mislim da će se ovo dobrano pobiti sa UK za poslednje mesto u finalu. Stara dobra vremena...

Ne kužim hejt za ovu pjesmu. Ok, staromodna je i kič, ali je hitična. Osjećam se kao da sam pao s Marsa jer ne kontam kako druge ne pokrene ova melodija 😅

Logičan je bottom5, ali i dalje se nadam da će publika malo bolje odreagirati

Meni je original ipak bolji. Navikao sam se malo na novu verziju i strofe i neki ukrasi su mi još i ok, ali refren mi se ne dopada.

Benidorm varijanta je bila mnogo čistija i ne volim što se ovde kroz celu pesmu provlači nekakav 'electro' zvuk.

Ne kužim hejt za ovu pjesmu. Ok, staromodna je i kič, ali je hitična. Osjećam se kao da sam pao s Marsa jer ne kontam kako druge ne pokrene ova melodija 😅

Logičan je bottom5, ali i dalje se nadam da će publika malo bolje odreagirati
Ovo mi je bila jedna od TOP 10 pesama u NF sezoni. Navijao sam da je izaberu, a melodija mi se dopala, jer je brzi ritam i jos se cuje da je nesto spansko.
Ali kada sam je cuo uzivo, nisam hteo da pobedi, jer mi njeno pevanje uzivo bilo iritantno i "pokvarilo" mi je pesmu. A ovaj revamp mi se manje dopada i nekako mi se pesma izgubila.

E, ja bih vise voleo, ako moze, da se uradi neki revamp izvodjaca, tj. da neko drugi peva koji moze ovo da izvede da bude prihvatljivo.

Tako da, da mi ovo bude u TOP 5, pesma mi je ispala iz TOP 15.
Svakako cu slusati onu prvu audio verziju.

Back