Šta trenutno slušate?

I was today years old kad sam saznao da postoji Dime na hebrejskom🥵

Sad tek vidim ovo. Pa, i nije tako lose, ako ne uporedjujem sa originalom.
A "Dime", Spanija je mogla, po mom misljenju, tada da pobedi sa ovom pesmom, iako je Sertab bila odlicna.

Juce i danas uglavnom slusam ovu pesmu "Sugar Free" nad kojom je izvrsen takav zlocin na FSC-u da ne mogu recima objasniti.:(

''Dime'' je i meni fenomenalna @Tinte, vjerovatno mi je i najbolja španska stvar iz ranih 2000-ih i cijele te decenije generalno... :) Zaslužila je neki top 5, mada je Beth opet super prošla u odnosu na neke njene sljedbenike koji su sa odličnim pjesmama imali tanke plasmane, poput grupe D' nash i Soraye.

Meni su te 3 generalno jedne od najboljih brzih pesama na Evroviziji. Bio sam ubedjen da D' nash i Soraye mogu da ostvare zapazenije rezultate. Ali na zalost, ne. Ali mi je drago sto je Chanel uspela da udje u TOP3.

D`NASH i Beth su mi odlični, Soraya, što se mene tiče završila kako je i trebala. :D Te godine su imali, po mom mišljenju dve bolje pesme Mirelu i Melody. :D

Dobre su mi i te pesme, ali Soraya je na mene ostavila najbolji utisak tog izbora. Dok mi je Mirela bila favorit 2007. sa pesmom "La reina de la noche", a tada su D' Nash pobedili. Dve pesme koje su mi fantasticne. Inace sam pratio njihov izbor te godine.

Spancima po obicaju nastup najveci problem (kad imaju dobre pesme). Ove godine su nastupom prodali pesmu.

Generalno se moze tako posmatrati, ali meni su oni sasvim ok ili su mi dopadljivi sto se tice nastupa. Cak mi cesto kod njih bude zanimljiv nastup u odnosu na pesmu. Ali ove godine zaista je chanel razvalila nastupom (a i pesma mi je i dalje odlicna).

Soraja je urnisala pesmu sa nastupom i ubacivanjem onog uvoda, mnogo bolje je izgledalo u onoj pozorisnoj sali u Barseloni nego u Moskvi :confused:

Soraja je urnisala pesmu sa nastupom i ubacivanjem onog uvoda, mnogo bolje je izgledalo u onoj pozorisnoj sali u Barseloni nego u Moskvi :confused:
Uvod je podigao pesmu za 5 skali minimum - iskreno. Bar muzički. Moglo je malo bolje biti iskoncipirano od koreografije njihanja gornjim delovima kičme i glava.

Najveći kriminal i šansa bačena niz vetar je što nije ponela uživo ovo presavršenstvo:

Al' generalno nisu trebali da čačkaju previše ovaj aranžman. Evropa bi POLUDELA za ovim turbo aranžmanom

Last edited:
Nisu loše uopšte nove uraganke čak šta više pesmu "Poljupci u zoru" pevušim ceo dan. Svakako su bolje pesme od očekivanog. Ali novinari sa istim pitanjima više dosadiše sa upoređivanjima i koja je od njih Sanja ,Ksenija ,Ivana. Ne mogu da verujem da stalno postavljaju ista pitanja.. Svesne su i one da će ih upoređivati ali ne shvatam tonu negativnih komentara. Neka puste devojke da se same afirmišu i svaka će vremenom pokazati svoje kvalitete.

Back