Da, ali nije baš prirodno stalno govoriti ovo biće, ko da je životinja a ne čovek, i to samo za nebinarme ljude, dok za ostale da se ne koristi. Isto i ova osoba je malo nakaradno, naročito ako pišeš duži tekst, jer u nekom trenutku ti zatreba zamenica. Za najavu tokom razglednice nema problema, to je kratko i dovoljno je reći npr. "Nemo dolazi iz Bila, voli da ide u lov i ribolov i igra igrice. Večeras će izvesti pesmu The Code, koja govori o autentičnosti svake osobe." i gotovo.Ako uzmemo bice kao generalno ime i rec onda je ono bice ona bica. Mozda zavisi od imenice.
Nemo na latinskom znači “niko” ili “bezimen”, tako da je smisleno umetničko ime.Ako je rodno neutralan zašto koristi ime muškog roda? Onda bi trebao da se zove Iks
Zapravo vec po ovom nastupu se vidi da isto obucen kao u spotu, nazalost moguce da ce tako i nastupiti i da ce mu nastup biti u tom fazonu, svakako mi je on kao lik i ti kostimi silni mess, ali pesma kao pesma je cak i kul, odnosno melodijski zanimljiva i on dobro peva i njega i Belgijanaca sam uzivo cuo dobro pevaju, ali glupo mi je ako idu na tu pricu kao lupam Izraelac 2022.godine ili ne daj Boze jos kao onaj iz San Marina 2022.godine, znaci kapiram priču, žele istaći žensku stranu i u tom su fazonu deluje mi kao Filari, ali ne treba kao on preterivati u tome, treba na pesmi i glasu biti koncetracija, jer njihove pesme su ozbiljnije i praviti cirkus bi bilo glupo, lose i neozbiljno zaista..Meni je pesma odlična, na 4. mestu mi je, ali nadam se stvarno da će da se uozbilji malo za nastup. Više me brine obleka i vizuali nego da li će moći da otpeva uživo.