ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Koja glaščina.. Nadam se da neće preterati sa nastupom, pesma mi se sviđa.:D

Svajcarska mi je vrh od pocetka ocekujem mozda taj plasman kod Gjon Tears .

Пјева супер, пјесма је океј, само стварно туту хаљинице које носе дјевојчице до осме године не

I dalje ne znam kako da se postavim prema pesmi, jer mi se sviđaju pojedini delovi, a nekako mi je sve zbunjujuće u mixu.

Složio bih se sa većinom ovde oko nadanja da neće preterati sa nastupom, jer je pesma sama po sebi dovoljna da privuče pažnju (nebitno u kom smeru).

Meni je baš fora što je pesma "paprikaš". I on tako "luta" od vagona do vagona, žanra do žanra, autfita do autfita, gendera do gendera (ako sam ubo pravi termin), baš mi je sve smisleno. A i te različite deonice su vrlo dobro uklopljene. Blend žanrova done right ✅

Osim onog smešnog tutua 🙈

Pisite sta hocete, ovo je prvi pravi kandidat za pobedu od svih predstavljenih pesama. Pitanje je kako ce to zvucati i izgledati uzivo kao i svi interni izbori, ali ako upali kao studijska verzija. Cirih 2025?
Samo da se citiram :) sad kad znamo da peva visoke note odlicno, repuje, nosi haljinicu, pod zastavom Svajcarske (kad su Removu dosadnu pesmu upeglali nastupom...), ne sumnjam da ce biti favorit zirija, a nadam se visoko od publike! Predvidjam borbu Svajcarske i Holandije ! (na jednoj stran ubedljivo ziri na drugoj publika!).

Samo da se citiram :) sad kad znamo da peva visoke note odlicno, repuje, nosi haljinicu, pod zastavom Svajcarske (kad su Removu dosadnu pesmu upeglali nastupom...), ne sumnjam da ce biti favorit zirija, a nadam se visoko od publike! Predvidjam borbu Svajcarske i Holandije ! (na jednoj stran ubedljivo ziri na drugoj publika!).
To se kaže, dok se tvoje svadjaju, pobedjuje treci, znaci Hrv.

Kao i 2016.godine Rus VS Australija i 2019.

Ako Svajcarska pobedi kod zirija, verovatno ce biti i ukupni pobednik jer i kod publike dobro stoji. Bilo bi lepo videti esc u Svajcarskoj, siguran sam da bi odlicno organizovali.

Švajcarska ce po mojoj prognozi ako nastup bude dobar i vokal, u tom slučaju će biti ozbiljan konkurent za pobedu, dakle uz Hrvatsku, Italiju i Ukrajinu u ovom trenutku čini top 4 favorita, ali Ukrajina i Italija su nedavno pobedili, Hrvatska nikada, Švajcarska nije dugo, pa bih i lično čak voleo više Hrvatsku ili Švajcarsku kao pobednike.

meryl streep film GIF

Untitled.jpg

Svaki put kad pomislim kako će Švajcarska da ostvari dobar rezultat, ali se onda setim da Nemo voli da se oblači kao petogodišnja devojčica

IMG_5019.gif

Ozbiljno počinjem da mislim kako je neki seksualni fetiš u pitanju. Stvarno prejezivo izgleda da vidim odraslog muškarca u ovakvim kostimima.

Evo ga kostim u boljem kvalitetu 💀

IMG_6607.webp

Last edited:
Meni lično nije problem što je haljina njegov omiljeni kostim, Filarri mi je recimo kul izgledao na sceni. Problem je što je kao haljinica za one plišane lutke i to će mu potencijalno srozati plasman. Ne znam kakav nastup treba da osmisle, a da se vizuelno uklopi uz neki ovakav kostim, a da u isto vreme taj nastup priliči pesmi.

Meni lično nije problem što je haljina njegov omiljeni kostim, Filarri mi je recimo kul izgledao na sceni. Problem je što je kao haljinica za one plišane lutke i to će mu potencijalno srozati plasman. Ne znam kakav nastup treba da osmisle, a da se vizuelno uklopi uz neki ovakav kostim, a da u isto vreme taj nastup priliči pesmi.
Baš to. Ne bih imao problem da je neka epic haljina kao Zorjina na primer, koja izgleda zrelo, ali opet kao kostim.

Kao prvo, ko kaže da će on zaista imati ovakav kostim na sceni?
A kao drugo, ako ste videli spot, on menja kostime non stop na sceni i u vozu je, nije vam palo mozda na pamet da ce na evroviziji imati i bolji nastup i moguce da ce u toku samog nastupa promeniti vise kostima, ocekujem da ima unoformu konduktera tipa na pocetku a na kraju kada je onaj vokalni deo da promeni kostim odjednom.

Back