Samo da se citiramPisite sta hocete, ovo je prvi pravi kandidat za pobedu od svih predstavljenih pesama. Pitanje je kako ce to zvucati i izgledati uzivo kao i svi interni izbori, ali ako upali kao studijska verzija. Cirih 2025?
To se kaže, dok se tvoje svadjaju, pobedjuje treci, znaci Hrv.Samo da se citiramsad kad znamo da peva visoke note odlicno, repuje, nosi haljinicu, pod zastavom Svajcarske (kad su Removu dosadnu pesmu upeglali nastupom...), ne sumnjam da ce biti favorit zirija, a nadam se visoko od publike! Predvidjam borbu Svajcarske i Holandije ! (na jednoj stran ubedljivo ziri na drugoj publika!).

Baš to. Ne bih imao problem da je neka epic haljina kao Zorjina na primer, koja izgleda zrelo, ali opet kao kostim.Meni lično nije problem što je haljina njegov omiljeni kostim, Filarri mi je recimo kul izgledao na sceni. Problem je što je kao haljinica za one plišane lutke i to će mu potencijalno srozati plasman. Ne znam kakav nastup treba da osmisle, a da se vizuelno uklopi uz neki ovakav kostim, a da u isto vreme taj nastup priliči pesmi.