ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Conchita je imala ceo zaokruzen koncept i dramaticno emotivan nastup. Ona je drag queen, a te 2014. Je bilo prvi put da neko izadje i otvoreno u stihovima i izgledom kaze sta je i prenese jaku poruku. Sad posle 10 godina dolazi jedan zbunjen mladic koji ne zna sta je, iliti non binary je, ima izgled decaka ali se oblaci u kineske haljinice i jamboliju.

Conchita je imala diva dugu haljinu, mimiku i attitude.

Imali smo i Sestre kao drag izvođače deceniju pre Conchite, kada su se još uvek pevale uglavnom dosadne baladetine a nastupi se oslanjali samo na stejdž i svetla.

Imali smo i Sestre kao drag izvođače deceniju pre Conchite, kada su se još uvek pevale uglavnom dosadne baladetine a nastupi se oslanjali samo na stejdž i svetla.
Sestre su bile top nastup. 2007 je bio Dramma Queen DQ za Dansku ni u finale nije upao. Uglavnom,na ESC smo vidjeli sve.

Imacu cemu da se smeje. :ROFLMAO:
Nakon ovog sto sam video, stvarno ne zelim da tako nesto pobedi (posto se gleda sve). Sad me je sramota da kazem da mi se ova pesma dopada. 🫣😢

Zao mi je. Ali meni je izgled prekicast. Nemaju stila. Barbara Dex ko kuca. Modna policija da apsi i ne pusta na Esc... Inace nisam neki modni kriticar al meni ovo uzas, da sve ostalo moze komotno u vodu...

Roze flamingo haljinica je mogla biti Gagina prsuta haljina od pre x godina...

Na nju me asociralo kad gledam sliku gde je Nemo malo dalje.

Ja ne hejtam nista konkretno, stavise podrzavao sam ovu pesmu od samog pocetka. Neki ljudi imaju specifican ukus i to je sasvim ok. Ali, kad se pojavljujes na Escu, neko ima manje ili vise stila, pa bude sprdan zbog toga.

On se kolje sa Albankom u ovom slucaju, ali njena pesma je nebitna, pa me ni ne pogadja kostim. Kao favorit, mora da ocekuje negativne komentare, jer kako god se oblacio, sada izlazi pred publiku, u necemu sto bi odabrala da obuce 5ogodisnjakinja koja je prethodno popila flasu koka kole.

Jednostavno, ocekivao sam stil, dobio....... Smesno bi mi bilo da je isti autfit imalo musko, zensko, nebitno je.

U principu status kvo. Kao sto i treba posle prvih proba gde smo od svih videli apsolutno nista. Zaboravlja se da nema pristupa realnim snimcima.
У праву си. Кад се сјетим да су сви пали на дупе након Андромахиних слика са пробе а онда што смо више видјели / чули са наступа... 😒

Misliš da neko ne može nezbunjeno da bude non-binary i da zna šta je?
Govorim o tome kako on deluje na publiku, i potencijalne glasace. Conchita je meni imala jedan od najepskijih i najboljih nastupa na Evroviziji. Nije mi jasno koji je target ovakvog koncepta? Ja cu svakako da glasam, izmedju ostalih i za Svajcarsku, ali zbog pesme, ali nisam sigurna da li ce ovo ostaviti takav utisak da publika masovno glasa toliko da bi odneo pobedu. Mnogima je odbojno ili ne shvataju. Mozda gresim. Ali sigurna sam da se sa kostimom nisu proslavili.

Last edited:
Pesma kao pesma odlicna, zasluzeno je medju favoritima ali ne bih voleo da je vidim kao pobednika. Top 5 bi bio po meri, pa cak i neko trece mesto ali sve preko toga....previse. Bar sto se mene tice.

Back