ch Švajcarska 2024: Nemo - The Code

Heidi pada na drugo mjesto kladionica be like:

020524_Alma-Bengtsson-EBU_8068.jpg

Kul ideja, ali slabo je ovo. Top 5 moguć ako žiri pogura, ali šanse za pobedu su zvanično 0%. Ne verujem da će biti top 5 kod publike nažalost.

Ja ne znam šta da mislim. Nekako mi je ni tamo ni vamo. Sviđa mi se jako rad svetala, ali osim toga sve ostalo mi nekako ne odaje utisak pobednika. Ukrajina je npr pojela Švajcarsku za doručak što se tiče nastupa

Obleka je jedino što mi smeta. Svaka mu čast kako ne padne sa ovog kruga, meni bi se zavrtelo u glavi i poljubio bih patos nakon tri sekunde vrtenja.

Ne smetaju vam udaljeni kadrovi. :sneaky:

Uhvatila ih prpa jer ih Hrvatska prestigla na kladzi, pa stavili kulminaciju i najbolji deo pesme u snimku.

Ne volim pjesmu ni njihovu iritantnu pojavu, ali meni ovaj isjecak ima winner vibes

Pa sta znam. Bio mi je favorit. Ovo je ok stejdzing ali meni neupecatljivo, i pomalo prazno.

Kul je ovo kad se vrti i rad svjetala je dobar, treba sačekat cijeli nastup za kompletan utisak, u smislu dal daje winner vibes

Ne smetaju vam udaljeni kadrovi. :sneaky:

Uhvatila ih prpa jer ih Hrvatska prestigla na kladzi, pa stavili kulminaciju i najbolji deo pesme u snimku.
Kakvi udaljeni kadrovi, nema 2 sekunde ukupno toga na snimku 😄

Nisam osjetio prijetnju gledajući isječak Švicarske
Lijepo se vrti i to je to

Back