Nanulina
Ekspert
Ma odakle njima ovo? Jel to bitter Hrvati izmišljaju ili je ovo istina???
Pa moguće, vjerovatno su istraživali o njemuMa odakle njima ovo? Jel to bitter Hrvati izmišljaju ili je ovo istina???
Rodni i seksualni identitet su dve potpuno odvojene stvari.Ma odakle njima ovo? Jel to bitter Hrvati izmišljaju ili je ovo istina???
Хвала ти на одговору стварноjeste za 3. lice jednine al glagolski oblik nema veze sa rodom u nemackom, to samo u slovenskim jezicima ima (mozda kod baltika nmp za njih)
Msm ne koriste oni mnozinu za nebinarne ljude, engleski they je oduvek bila zamenica za jedninu ako je pol nebitan ili nepoznat, oduvek bila.
Ne pisu ti ljudi za sebe u mnozini lol, i kod nas nekad kazes oni ako ne znas ko je. Jednina ako je jedna osoba samo kod nas nekad pisu mnozinu posto neutralno u jednini ne moze
Pravilno je hat i to nikako ne implicira rod. Haben bi bilo za mnozinu
Imenice su u muskom rodu tho ahaha
Non-binary, non-binary, a onda direkt u meso. Moram da priznam da nije losa taktikaNe znam, ali ova slika je interesantna
Žensko sam, ali Boga mi ni meni ne bi bilo svejedno pored Marinice
View attachment 22662
Nemo MettlerA kako je njegovo pravo, puno ime?
Nemo MettlerNon-binary, non-binary, a onda direkt u meso. Moram da priznam da nije losa taktika![]()
Pa ovo mi je i bilo jedino objasnjenje za najrandom momenat ove godine - 12 poena od svajcarskog zirija Grckoj.Boga mi ja nisam znala da su se Nemo i Marina OVOLIKO družili hahahahah