ch Švajcarska 2025: Zoë Më - Voyage

Ionako izgleda starije, a ovom haljinom je sebi dodala još par godina. Niđe veze.

Ko joj je stilista nije joj prijatelj.
Za ovakve pesme publika preferira lagane svilene materijale svetlijih boja jer i pesma je takva,nežna. Crno sa crveno plavim šarama haljina krućeg materijala na ovako soft baladu, kao što napisah za našeg predstavnika, urnebes salata.

Znaci sta je sa crno crvenom kombinacijom sa ovogodosnjim baladama, ko da su svi Albanci jbt

Sve u vezi Švicarske ove godine mi je takav non event. Kao, klasično domaćinski, ali čak se ni ne mogu sjetiti kad je zadnji put predstavnik domaćina bio ovako meh (možda Izraelac 2019.). Ne samo što je pjesma dosadna, nego je i Zoë nekako neupečatljiva, bljedunjava, dosadna.

Meni je i dalje pesma baš lepa, ali da su nebitni jesu. Možda će kod žirija biti nešto više, ali tipujem na jednocifren broj poena kod tvt-a.

Zaboravio sam da postoji, ali izgleda lepo. Za automatskog finalistu sasvim korektno i konkretno, nešto poput Švajcarske spoljne politike.

Sviđa mi se. Očekujem od žirija top 10, a od publike vjerovatno jednocifren broj bodova.

Možda je pesma stilski bliska onome što smo imali kod bugarske Victorie, ali ona je makar imala nastup. Ovo je totalni non event, iako mi se pesma dopada. Baš su se potrudili da budu krajnje nebitni, baš onako domaćinski. 💀

Ovo je tip pesme koja na jedno uvo uđe a na drugo izađe. Prijatno za čuti i samo toliko. Desna strana tabele u finalu.

Treba umeti napraviti od sebe 15 godina stariju tetku. Bezveze.

Zasto nije mogla Teya Dora ovakve kadrove prosle godine kakve ima Svajcarkinja u ovom klipu sa probe 😭😭

Back