ch Švajcarska 2025: Zoë Më - Voyage

Vrlo dobro izgleda ovaj nastup, nema šta. Pesma mi je i dalje non-event ali vizuelno to sve izgleda baš kako treba. Biće verovatno u vrhu kod žirija.

Zoë Më je dobitnica Marcel Bezençon nagrade kompozitora, koju dodeljuju kompozitori ovogodišnjih pesama koje su učestvovale na Evroviziji. Kompozitori pesme "Voyage" su Emily Middlemas, Tom Oehler i Zoë Anina Kressler.

Foto: Corinne Cumming / EBU

Zoe.webp

Smešno stvarno. Drago mi je zbog top 10, ali ova nula stvarno boli. Nije da nisam očekivao tvt flop, ali ovakav-ne.

Pesmu nisam doživljavao do samog nastupa ali ovo je bilo jako lepo izvedeno, svidela mi se intimna atmosfera. Tako pitko, nenametljivo. Nije zaslužila 0 od publike.

• Like
Reactions: Lux
Ja sam megde na pola glasanja žirija rekao mom dragom da gleda kako će Švica dobiti nulu od publike, sve je vrištalo da će tako biti. Šteta, ali razumem, pesma nije baš nešto što bi ljudi pustili da slušaju, ali onaj nastup sinoć je bio magičan.

Meni je drago zbog ove nule televotinga ponajviše zato što je postalo nenormalno i pomalo atak na zdrav razum do koje mjere žiriji pumpaju Švicu poenima. Ovo maltene ni sa Švedima ne rade.

Apsolutno nezaslužena 0. Ali nije da ssm očekivao mnogo, mislio sam da će biti 15-20

Nefer mi je da sa 0 tvt poena budeš top 10 ali dobro

Cak sam i ocekivao nulu u publici i mislim da je ziri preterao sa poenima.

Baš mi je žao što je dobila nulu od publike. Žiri je malo preterao ali opet nije zaslužila nulu, baš meh. Srećom ostala je u top 10. Nastup je bio prelep.

Zemlja koja dobije 0 poena na televotingu ne zasluzuje da bude u top 10.

Meni jeste za top 10, ali okolnost da dobije 200+ od publike, o nulu od publike je stvarno najveći wtf momenat ove godine. Nemam baš adekvatno objašnjenje za ovaj fenomen.

Ова песма стварно није заслужила 0 од публике, али поготово није заслужила онолико пумпање од стране жирија

U zadnjih pet godina, Švicarska je od žirija skupila ukupno 985 poena, a od publike 422.

Kako to, kako to... 🙃

Očekivao sam jednocifren broj bodova na televotingu, ali baš nulu nisam. Ono jednostavno nije bilo primamljivo za publiku.

Back