ch Švajcarska 2025: Zoë Më - Voyage

Upravo sam video nastup. Ovo je jedan od najlepših nastupa koje sam ikad video na Evroviziji, naježio sam se i krenule su mi suze.

🥹

Takođe, KONAČNO da neko ispuni obećanje da ćemo videti nešto što nikad nismo 😂

Sad sam zaintrigiran, ne znam kakav nastup da očekujem za ovaj tip pesme. Onaj isečak sa onim kadrovima iz blizine mi je bio samo ok.

Meni ništa posebno nastup. Okej, napokon imamo lepo snimljen nastup iz jednog kadra, ali meni lično fali nešto, dosadno mi je u kompletu.

Baš ništa posebno. Kao što pjesmu čuješ 10 sekundi i sve si čuo, tako i nastup - vidiš 10 sekundi, sve si vidio. Dosadno.

Ok, kontam da je onda verovatno sve iz blizine i iz jednog kadra. To mi je malo boring, u drugoj polovini pesme bi moglo biti nešto dinamičnije.

Мени је одлично ово. Баш ми се свидјело како је одрађено све, мислим да ће помрсити планове Француској и Аустрији што се жирија тиче

За разлику од Холандије и Француске, мени ова песма нема оно нешто што би ме привукло. Далеко од тога да је лоша или слаба, али.... Наступ ми је океј

Ovo je delovalo prelepo, jedan od glavnih utisaka veceri. Steta jedino znog tehnickog propusta tokom nastupa, ali ajde, ako je vec moralo bolje sad nego u finalu.

Bez ovog fejla, nastup je baš lep. Vrlo jednostavno, a vrlo efektno. Sad mislim da definitivno ima šanse za solidan, pa i dobar plasman.

Sinoć na nastupu se drmusala kamera sve vreme i pred kraj nastupa skroz prsla. Ukočila se slika na desetak sekundi. 😭

Nešto kao kod Austrije prošle godine. 😌

Back