se Švedska 2023: Loreen - Tattoo

Definitivno je bilo nekih problema za vreme probe. Njen video se razlikuje od svih ostalih jer sadrži najmanje video materijala i dosta slika koje su nasumično razbacane u videu. Pored toga, u jednom trenutku je udarila glavu u viseći LED ekran u samom videu i u još jednom trenutku je zastala usred pevanja da bi rekla “turn it up”. Takođe jedina nije dala nikakav komentar za kraj videa i izgledalo je da je ljudi malo teše.

Ali dobro, to je tek prva proba i imaju još 8 dana da reše neke tehničke probleme. Setim se sveopšte panike posle Dankanove prve probe 2019. pa je na kraju ispao odličan nastup.

Nije to ništa, Nina je vrisnula na probi za žiri pa je sve bilo super

Ne vjerujem šta ću reći, ali ima nešto u pjesmi i bez nastupa. Čuo sam je 2-3 puta na radiju i naježila me 🙈

A pjesmu razumiju svi koji su prosli tu post prekidnu 'bit cemo opet skupa kad tad' depresiju.

Sto se ekrana tice, ona bas voli da rizikuje, a taj gornji ekran kao da simbolizira zracnu opasnost, naravno u solidarnosti sa narodom Ukrajine koji su u stalnoj opasnosti od zracnih napada.

Razmišljam o tome kako je vreme za novog dvostrukog pobednika u novom veku i simboličnom izjednačavanju Švedske sa Irskom u broju pobeda.
Dobro razmišljaš, dečače, biće nešto od tebe.. 😌

samo da pobedi u subotu bicu presecan jel zena to zasluzuje

ovaj novi kostim joj jos bolji svaka cast za sve ako odemo do svedske dogodine znamo da cemo imati 100 % brutalnu organizaciju

Da zanimljiv mi je, ja volim manji onaj od pre, ali ovo je da se doda malo na "jačini", "moći" ukupnoj, malo onako još scenski što se kaže, a nije preterano.. :) Ma Loreen, zna znanje.. Loreen se uteći ne može, i kada se sve druge pogase, njena sveća gori, do zore.. 😉

Nadam se da ce se nekako popraviti. Ekrani mi nisu smetali vec nekako kamere ozvucenje pa i outfit

Hmm, nije to to. Izgleda malo statično i sterilno nastup za razliku od maglovitog i grandioznog na Melodiju, u kojem je izgledalo kao da ni ne nastupa na bini nego na nekom drugom svetu.

Izgubila se magija nastupa, iako su uradili sve što su mogli. Ništa od pobede nažalost, ali svakako očekujem veoma visok plasman i dostojanstven povratak kraljice Evrovizije 💙💛

Back